Chromatografické a enzymatické stanovení glukózy a fruktózy v červených a bílých vínech
Show full item record
No preview available
| 
Title: 
 | 
Chromatografické a enzymatické stanovení glukózy a fruktózy v červených a bílých vínech | 
| Author: | 
Švajdová, Zuzana
 | 
| Advisor: | 
Škrovánková, Soňa
 | 
| 
Abstract:
 | 
V teoretické části diplomové práce je charakterizována réva vinná a vybrané odrůdy červených a bílých vín, popis chemického složení vína včetně jednotlivých technologických kroků jeho výroby a metodami stanovení sacharidů ve víně. Experimentální část je zaměřena na stanovení glukózy a fruktózy v 15 vybraných vzorcích červených a bílých vín pomocí HPLC s RID detekcí a enzymatickým stanovením. | 
| 
URI:
 | 
http://hdl.handle.net/10563/23622
 | 
| 
Date:
 | 
2013-02-11 | 
| 
Availability:
 | 
Bez omezení | 
| 
Department:
 | 
Ústav analýzy a chemie potravin | 
| 
Discipline:
 | 
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | 
| 
Grade for thesis and defense:
 | 
A
29961
 | 
        	     
                
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
 
 
Search DSpace
Browse
- 
All of DSpace
 
- 
This Collection
 
 
My Account