Vliv mechanického opracování surovin rostlinného původu na účinnost sterilačního zákroku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv mechanického opracování surovin rostlinného původu na účinnost sterilačního zákroku

Show full item record

No preview available
Title: Vliv mechanického opracování surovin rostlinného původu na účinnost sterilačního zákroku
Author: Procházková, Alena
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: Diplomová práce popisuje vliv mechanického opracování na sterilační účinek různých druhů ovoce a zeleniny. Teoretická část se zabývá rozdělením jednotlivých druhů ovoce a zeleniny, úpravami při jejich zpracování, rozdělením konzervačních metod, s důrazem na tepelnou sterilaci. Dále jsou v práci popsány nejběžnější metody kontroly sterilačního účinku se zaměřením na stanovení hodnoty W a také někteří analytičtí ukazatelé s popisem jejich stanovení. Praktická část se zabývá vyhodnocením stanovované hodnoty W a také vyhodnocením jednotlivých použitých analytických metod. Je zde také vyhodnocena sen-zorická analýza vzorků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23976
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 29958


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
procházková_2013_dp.pdf 5.097Mb PDF View/Open
procházková_2013_vp.pdf 62.73Kb PDF View/Open
procházková_2013_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account