Sericin a jeho využití v kosmetice

DSpace Repository

Language: English čeština 

Sericin a jeho využití v kosmetice

Show simple item record

dc.contributor.advisor Pavlačková, Jana
dc.contributor.author Tlašková, Vendula
dc.date.accessioned 2013-10-11T16:07:09Z
dc.date.available 2013-10-11T16:07:09Z
dc.date.issued 2013-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24316
dc.description.abstract Práce je zaměřena na hodnocení kosmetických účinků hedvábné bílkoviny sericinu. Byly zkoumány vlastnosti krémů s různou koncentrací látky sericinu bioinženýrskými neinvazivními metodami in vivo na pokožku. Bylo zjištěno, že sericin předurčuje používání kosmetických prostředků ke zlepšení bariérové funkce kůže. cs
dc.format 84 s. (16 028 znaků) cs
dc.format.extent 3898857 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Kůže cs
dc.subject hydratace cs
dc.subject bariéra cs
dc.subject humektant cs
dc.subject fibroin cs
dc.subject sericin cs
dc.subject Skin en
dc.subject hydration en
dc.subject barrier en
dc.subject humectant en
dc.subject fibroin en
dc.subject sericin en
dc.title Sericin a jeho využití v kosmetice cs
dc.title.alternative Sericin and its Use in Cosmetics en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Mokrejš, Pavel
dc.date.accepted 2013-06-03
dc.description.abstract-translated The work is focused on evaluating the cosmetic effects of silk protein sericin. Were examined moisturizing properties creams with different concentrations of a substance sericin bio-engineering noninvasive methods in vivo. It was found that sericin determines use of cosmetic products for improving skin barrier function. en
dc.description.department Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/205 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Economics of Fat, Detergent and Cosmetics Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 30972
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2013-05-24


Files in this item

Files Size Format View
tlašková_2013_dp.pdf 3.718Mb PDF View/Open
tlašková_2013_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
tlašková_2013_op.doc 97.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account