Moderní postupy při přípravě kávy a jejím servírování
Show full item record
No preview available
Title:
|
Moderní postupy při přípravě kávy a jejím servírování |
Author: |
Bařinová, Kateřina
|
Advisor: |
Rop, Otakar
|
Abstract:
|
Kávovník pochází z horských oblastí Etiopie. V průběhu historie se stal arabským národním nápojem a ve středověku se rozšířilo pití kávy i do Evropy. V současné době známe desítky druhů nejrůznějších způsobů přípravy a servírování kávy. O nejvýznamnějších z nich pojednává tato bakalářská práce. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/24351
|
Date:
|
2013-02-11 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
A
29392
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account