dc.contributor.advisor |
Kráčmar, Stanislav
|
|
dc.contributor.author |
Vykoukalová, Eva
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-11T18:57:30Z |
|
dc.date.available |
2013-10-11T18:57:30Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24407
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá zdravou výživou a správným životním stylem při kardiovaskulárních onemocněních. Dokazuje, že dodržení určitých režimových opatření, aktivní styl života a správné stravovací návyky mají svůj význam při prevenci i léčbě nemocí srdce a cév. |
cs |
dc.format |
45 |
cs |
dc.format.extent |
1533997 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
ateroskleróza
|
cs |
dc.subject |
ICHS
|
cs |
dc.subject |
infarkt myokardu
|
cs |
dc.subject |
diabetes mellitus
|
cs |
dc.subject |
vysoký krevní tlak
|
cs |
dc.subject |
obezita a nadváha
|
cs |
dc.subject |
zvýšená hladina cholesterolu
|
cs |
dc.subject |
fyzická aktivita
|
cs |
dc.subject |
kouření
|
cs |
dc.subject |
stres
|
cs |
dc.subject |
prevence
|
cs |
dc.subject |
rizikové faktory
|
cs |
dc.subject |
atherosclerosis
|
en |
dc.subject |
coronary heart disease
|
en |
dc.subject |
myocardial infarction
|
en |
dc.subject |
diabetes mellitus
|
en |
dc.subject |
high blood pressure
|
en |
dc.subject |
obesity and overweight
|
en |
dc.subject |
high cholesterol
|
en |
dc.subject |
physical activity
|
en |
dc.subject |
smoking
|
en |
dc.subject |
stress
|
en |
dc.subject |
prevention
|
en |
dc.subject |
risk factors
|
en |
dc.title |
Výživa člověka při prevenci civilizačních chorob - kardiovaskulární onemocnění |
cs |
dc.title.alternative |
Human Nutrition in the Revention of Lifestyle Diseases - Cardiovascular Disease |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vojtíšková, Petra |
|
dc.date.accepted |
2013-06-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
The thesis deals with a healthy diet and healthy lifestyle for cardiovascular disease. Demonstrates that compliance with certain lifestyle changes, active lifestyle and good eating habits are significant in the prevention and treatment of diseases of the heart and blood vessels. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
29282
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2013-05-16 |
|