Analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto
Show full item record
No preview available
Title:
|
Analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto |
Author: |
Matkowská, Sandra
|
Advisor: |
Kubík, Josef
|
Abstract:
|
Tématem bakalářské práce je analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto. Teoretická část práce je zaměřena na poznatky z oblasti konkurence a konkurenceschopnosti, které jsou získány průzkumem literárních pramenů. Praktická část se opírá o získané teoretické poznatky a je zde vypracovaná BCG matice, SWOT analýza, PEST analýza a Porterův model pěti konkurenčních sil. Jsou navržena opatření ke zvýšení konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto, které se odvolávají na výsledky daných analýz. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/24477
|
Date:
|
2013-02-22 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav managementu a marketingu |
Discipline:
|
Management a ekonomika |
Grade for thesis and defense:
|
C
24235
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account