dc.contributor.advisor |
Družbíková, Helena
|
|
dc.contributor.author |
Antošová, Silvie
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-12T00:21:16Z |
|
dc.date.available |
2013-10-12T00:21:16Z |
|
dc.date.issued |
2013-02-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24574
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zameřena na analýzu stravovacích zvyklostí a životního stylu obyvatel. Kvantitativním výzkumem byl zjištován postoj respondentů k zásadám zdravého stravování. Dodržování resp. nedodržování zásad bylo porovnáváno s hodnotami BMI respondentů. Výsledky výzkumu ukazují, že ačkoliv respondenti znají zásady správného stravování, těmito zásadami se neřídí, ačkoliv většina z nich uvedla, že by chtěla snížit svou váhu. Rovněž bylo zjištěno, že převážná většina respondentů nekonzumuje dostatek ovoce a zeleniny a nevěnuje se cílené fyzické aktivitě. |
cs |
dc.format |
62 |
cs |
dc.format.extent |
2493606 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
výživa
|
cs |
dc.subject |
životní styl
|
cs |
dc.subject |
stravovací zvyklosti
|
cs |
dc.subject |
hotové pokrmy
|
cs |
dc.subject |
nutrition
|
en |
dc.subject |
life-style
|
en |
dc.subject |
food habits
|
en |
dc.subject |
convenience
|
en |
dc.title |
Stravovací zvyklosti a životní styl obyvatel v ČR. |
cs |
dc.title.alternative |
Boarding Habits and Lifestyle of Czech Inhabitants. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mlček, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2013-06-04 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of the thesis was to examined the food habits and life-style of czech inhabitants. The observance of rules of healthy diet was confronted with respondent's body mass index. The results showed that the respondents knew the rules of healthy diet but they didn't follow them. They didn't consume suffiecient amount of fruit and vegetable and they had the lack of physical aktivity. |
en |
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18591
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25655
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2013-05-17 |
|