Posouzení ztrát hmotnosti tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Posouzení ztrát hmotnosti tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Zderčíková, Eva
dc.date.accessioned 2013-10-12T21:53:34Z
dc.date.available 2013-10-12T21:53:34Z
dc.date.issued 2013-01-16
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24766
dc.description.abstract V diplomové práci byly sledovány a hodnoceny hmotnostní ztráty tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování. Měření hmotnostních ztrát bylo provedeno ve firmě Voma v Uherském Brodě. Cílem práce bylo srovnání jednotlivých hmotnostních ztrát tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování. Posuzovány byly různé ztráty tepelně opracovaných masných výrobků, u kterých byly hodnoceny ztráty hmotnosti vlivem použití rozdílných druhů obalových materiálů a odlišné technologie tepelného opracování. cs
dc.format 100 s. (20 800 znaků) cs
dc.format.extent 2275218 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject hmotnostní ztráty cs
dc.subject tepelné úpravy cs
dc.subject maso cs
dc.subject masné výrobky cs
dc.subject složení masa cs
dc.subject přírodní střeva cs
dc.subject umělá střeva cs
dc.subject lose weight en
dc.subject heat modifications en
dc.subject meat en
dc.subject meat products en
dc.subject weight loss en
dc.subject natural intestines en
dc.subject synthetic intestines en
dc.title Posouzení ztrát hmotnosti tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování cs
dc.title.alternative Assessment of the Loss of Weight of the Heat Worked Meat Products in the Course of Technological Processing en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Jůzl, Miroslav
dc.date.accepted 2013-06-10
dc.description.abstract-translated Weight loss of heat treatment meat products during the technological processing were mo-nitored and evaluated in this thesis. Weight loss measurements were made in the company Voma in Uherský Brod. The aim of this work was to compare individual weight losses of heat processed meat products during the technological processing. Various losses of heat treatment meat products were evaulated with the respect to the different kinds of packaging materials and different heat treatment technologies. en
dc.description.department Ústav technologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/19585 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 30809
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2013-05-02


Files in this item

Files Size Format View
zderčíková_2013_dp.pdf 2.169Mb PDF View/Open
zderčíková_2013_vp.doc 99Kb Microsoft Word View/Open
zderčíková_2013_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account