Posouzení ztrát hmotnosti tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Zderčíková, Eva
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-12T21:53:34Z |
|
dc.date.available |
2013-10-12T21:53:34Z |
|
dc.date.issued |
2013-01-16 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/24766
|
|
dc.description.abstract |
V diplomové práci byly sledovány a hodnoceny hmotnostní ztráty tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování. Měření hmotnostních ztrát bylo provedeno ve firmě Voma v Uherském Brodě. Cílem práce bylo srovnání jednotlivých hmotnostních ztrát tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování. Posuzovány byly různé ztráty tepelně opracovaných masných výrobků, u kterých byly hodnoceny ztráty hmotnosti vlivem použití rozdílných druhů obalových materiálů a odlišné technologie tepelného opracování. |
cs |
dc.format |
100 s. (20 800 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
2275218 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
hmotnostní ztráty
|
cs |
dc.subject |
tepelné úpravy
|
cs |
dc.subject |
maso
|
cs |
dc.subject |
masné výrobky
|
cs |
dc.subject |
složení masa
|
cs |
dc.subject |
přírodní střeva
|
cs |
dc.subject |
umělá střeva
|
cs |
dc.subject |
lose weight
|
en |
dc.subject |
heat modifications
|
en |
dc.subject |
meat
|
en |
dc.subject |
meat products
|
en |
dc.subject |
weight loss
|
en |
dc.subject |
natural intestines
|
en |
dc.subject |
synthetic intestines
|
en |
dc.title |
Posouzení ztrát hmotnosti tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování |
cs |
dc.title.alternative |
Assessment of the Loss of Weight of the Heat Worked Meat Products in the Course of Technological Processing |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Jůzl, Miroslav |
|
dc.date.accepted |
2013-06-10 |
|
dc.description.abstract-translated |
Weight loss of heat treatment meat products during the technological processing were mo-nitored and evaluated in this thesis. Weight loss measurements were made in the company Voma in Uherský Brod. The aim of this work was to compare individual weight losses of heat processed meat products during the technological processing. Various losses of heat treatment meat products were evaulated with the respect to the different kinds of packaging materials and different heat treatment technologies. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/19585
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, Hygiene and Economics of Food Production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
30809
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2013-05-02 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account