Vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných ovocných výrobků
Show full item record
No preview available
Title:
|
Vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných ovocných výrobků |
Author: |
Ondrušová, Jana
|
Advisor: |
Valášek, Pavel
|
Abstract:
|
Diplomová práce popisuje vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných ovocných výrobků. Teoretická část se zabývá popisem rozdělení ovoce, jejím chemickým složením, charakteristikou vybraných konzervárenských surovin, technologii výroby tepelně sterilovaných ovocných výrobků a popisem analytických metod pro kontrolu těchto výrobků. V praktické části jsou popsány vybrané analytické metody využité pro srovnání jednotlivých vzorků, na nichž byly aplikované různé sterilační zákroky. Sledován byl obsah vitaminu C, antioxidační kapacita a antokyanových barviv. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/25006
|
Date:
|
2013-01-16 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
B
30755
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account