Antioxidační vlastnoti plodů vybraných odrůd
Show full item record
No preview available
| 
Title: 
 | 
Antioxidační vlastnoti plodů vybraných odrůd | 
| Author: | 
Čapková, Lenka
 | 
| Advisor: | 
Rop, Otakar
 | 
| 
Abstract:
 | 
Cílem diplomové práce bylo srovnat 16 odrůd jabloní ve vztahu k jejich antioxidačním vlastnostem. Konkrétně byl sledován obsah polyfenolů, flavonoidů a vlastní antioxidační aktivita. Výsledky byly doplněny o analýzy refraktometrické sušiny. Jako nejperspektiv-nější odrůdy s vysokou antioxidační aktivitou se jeví zejména 'Šampion', 'Rosana' a 'Rubinole'. | 
| 
URI:
 | 
http://hdl.handle.net/10563/25024
 | 
| 
Date:
 | 
2013-01-16 | 
| 
Availability:
 | 
Bez omezení | 
| 
Department:
 | 
Ústav technologie potravin | 
| 
Discipline:
 | 
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | 
| 
Grade for thesis and defense:
 | 
C
30691
 | 
        	     
                
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
 
 
Search DSpace
Browse
- 
All of DSpace
 
- 
This Collection
 
 
My Account