Srovnání účinků různých čiřících prostředků při výrobě vína
Show full item record
No preview available
Title:
|
Srovnání účinků různých čiřících prostředků při výrobě vína |
Author: |
Vydařilá, Ludmila
|
Advisor: |
Buňka, František
|
Abstract:
|
Bakalářská práce se zabývá posuzováním účinností dvou čiřících prostředků u dvou modelových vzorků vín. Účinnost čiřících prostředků byla vyhodnocována za pomocí stanovení obsahů celkových aminokyselin, volných aminokyselin a vázaných aminokyselin. Obsahy aminokyselin byly stanoveny pomocí Automatického analyzátoru aminokyselin. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/25100
|
Date:
|
2013-01-16 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
30648
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account