Srovnání účinků různých čiřících prostředků při výrobě vína

DSpace Repository

Language: English čeština 

Srovnání účinků různých čiřících prostředků při výrobě vína

Show full item record

No preview available
Title: Srovnání účinků různých čiřících prostředků při výrobě vína
Author: Vydařilá, Ludmila
Advisor: Buňka, František
Abstract: Bakalářská práce se zabývá posuzováním účinností dvou čiřících prostředků u dvou modelových vzorků vín. Účinnost čiřících prostředků byla vyhodnocována za pomocí stanovení obsahů celkových aminokyselin, volných aminokyselin a vázaných aminokyselin. Obsahy aminokyselin byly stanoveny pomocí Automatického analyzátoru aminokyselin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/25100
Date: 2013-01-16
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 30648


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
vydařilá_2013_bp.pdf 1.832Mb PDF View/Open
vydařilá_2013_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
vydařilá_2013_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account