Analýza systému bezpečnosti potravin živočišného původu
Show full item record
No preview available
Title:
|
Analýza systému bezpečnosti potravin živočišného původu |
Author: |
Dokoupil, Ivan
|
Advisor: |
Lukášková, Eva
|
Abstract:
|
Bakalářská práce je zaměřena na v poslední době odbornou i laickou veřejností velmi diskutované téma bezpečnosti potravin. A to i v souvislosti s jejich kvalitou. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou zpracovány poznatky z technologie výroby potravin živočišného původu, se zaměřením na mléčné výrobky v ČR, definování současného systému bezpečnosti potravin živočišného původu, jejich označování, systém včasného varování RASSF a jeho funkce a využití. V praktické části je provedena analýza účinnosti systému bezpečnosti potravin živočišného původu se zaměřením na mléčné výrobky, včetně principu zpětné vysledovatelnosti, aplikace RASSF a způsobů stažení závadného výrobku, jeho likvidace a následná opatření. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/25148
|
Date:
|
2013-02-25 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav krizového řízení |
Discipline:
|
Ovládání rizik |
Grade for thesis and defense:
|
D
31001
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account