Změny složek rostlinných olejů během tepelné úpravy a skladování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Změny složek rostlinných olejů během tepelné úpravy a skladování

Show full item record

No preview available
Title: Změny složek rostlinných olejů během tepelné úpravy a skladování
Author: Vašková, Růžena
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Cílem bakalářské práce bylo zaměřit se na lipidy, převážně rostlinné oleje, jejich popis a vlastnosti, suroviny, ze kterých se získávají, výrobu tuků a olejů, a poté popsat jejich změny během tepelné úpravy a skladování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/25442
Date: 2013-01-16
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Grade for thesis and defense: B 30689


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
vašková_2013_bp.pdf 1.511Mb PDF View/Open
vašková_2013_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
vašková_2013_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account