Technologie přípravy exotických druhů ryb a zvěřiny

DSpace Repository

Language: English čeština 

Technologie přípravy exotických druhů ryb a zvěřiny

Show full item record

No preview available
Title: Technologie přípravy exotických druhů ryb a zvěřiny
Author: Kosibová, Natália
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Ve své bakalářské práci jsem se zabývala technologií a přípravou pokrmů z exotických druhů ryb a zvěřiny. Charakterizovala jsem pojem exotická zvěřina a exotické ryby, seřadila vše podle systému živočišné říše. Dále jsem se věnovala popisování chemickému složení masa obecně i blíže vybraných druhů. Dále uvádím technologické vlastnosti masa a postmortální změny masa, základní technologické postupy přípravy pokrmů a postupy přípravy pokrmů z exotických druhů ryb a zvěřin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2570
Date: 2007-06-04
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 5235


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kosibová_2007_bp.pdf 7.706Mb PDF View/Open
kosibová_2007_vp.doc 49.5Kb Microsoft Word View/Open
kosibová_2007_op.doc 39.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account