Technologie přípravy exotických druhů ryb a zvěřiny
Show full item record
No preview available
Title:
|
Technologie přípravy exotických druhů ryb a zvěřiny |
Author: |
Kosibová, Natália
|
Advisor: |
Hrabě, Jan
|
Abstract:
|
Ve své bakalářské práci jsem se zabývala technologií a přípravou pokrmů z exotických druhů ryb a zvěřiny. Charakterizovala jsem pojem exotická zvěřina a exotické ryby, seřadila vše podle systému živočišné říše. Dále jsem se věnovala popisování chemickému složení masa obecně i blíže vybraných druhů. Dále uvádím technologické vlastnosti masa a postmortální změny masa, základní technologické postupy přípravy pokrmů a postupy přípravy pokrmů z exotických druhů ryb a zvěřin. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/2570
|
Date:
|
2007-06-04 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
5235
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account