pohybová aktivita a výživa dětí mladšího školního věku
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Velichová, Helena
|
|
dc.contributor.author |
Hrudová, Jana
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T20:56:45Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T20:56:45Z |
|
dc.date.issued |
2014-02-10 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/28240
|
|
dc.description.abstract |
Práce je zaměřena na pohybovou aktivitu a výživu dětí mladšího školního věku. Definuje pohyb a pohybovou aktivitu. Zabývá se motivací dětí k pohybu, školní a mimoškolní pohybovou aktivitou. Uvádí pravidla pro sestavování výživy, popis hlavních živin a stravovací režim dětí během dne. Obsahuje také výživová doporučení založená na skupinách potravin znázorněných pomocí potravinové pyramidy. |
|
dc.format |
52s |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Pohybová aktivita
|
cs |
dc.subject |
pohyb
|
cs |
dc.subject |
výživa dětí
|
cs |
dc.subject |
hlavní živiny
|
cs |
dc.subject |
stravovací režim
|
cs |
dc.subject |
potravinová pyramida
|
cs |
dc.subject |
Physical activity
|
en |
dc.subject |
exercise
|
en |
dc.subject |
nutrition for children
|
en |
dc.subject |
main nutrients
|
en |
dc.subject |
diet
|
en |
dc.subject |
food pyramid
|
en |
dc.title |
pohybová aktivita a výživa dětí mladšího školního věku |
|
dc.title.alternative |
Physical Activity and Nutrition of Pupillage Children |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Družbíková, Helena |
|
dc.date.accepted |
2014-06-10 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis is focused on physical activity and nutrition for children of primary schools. The exercise and physical activities are defined. It deals with the motivation of children to move, and school and after-school physical activities. Rules for nutrition structure, the description of main nutrients, and the alimentation during the day are specified. It also contains dietary recommendations based on the food groups, using a food pyramid. |
|
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
33772
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2014-05-16 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account