Fyziologické účinky čaje na lidský organismus
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Rumíšková, Marie
|
|
dc.contributor.author |
Chromá, Jana
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T20:56:45Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T20:56:45Z |
|
dc.date.issued |
2014-02-10 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/28242
|
|
dc.description.abstract |
V bakalářské práci jsou uvedeny teoretické poznatky o čaji. Je popsáno jeho třídění, zpracování a způsob přípravy. Dále je napsána klasifikace, kvalita a jeho účinky na lidský organismus. |
|
dc.format |
90 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
čajové legendy
|
cs |
dc.subject |
čajovník
|
cs |
dc.subject |
zpracování
|
cs |
dc.subject |
kvalita
|
cs |
dc.subject |
účinky
|
cs |
dc.subject |
Tea legends
|
en |
dc.subject |
tea-plant
|
en |
dc.subject |
manufacturing
|
en |
dc.subject |
quality
|
en |
dc.subject |
effects
|
en |
dc.title |
Fyziologické účinky čaje na lidský organismus |
|
dc.title.alternative |
Physiological Effects of Tea on Human Organism |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Velichová, Helena |
|
dc.date.accepted |
2014-06-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
There is theoretical knowledge about tea in this bachelor thesis. Firstly there are described approaches to sorting, producing and ways of preparing tea. Secondly there are described classifications of tea, means of quality and its effects on human organism. |
|
dc.description.department |
Ústav analýzy a chemie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
25583
|
|
utb.result.grade |
E |
|
dc.date.submitted |
2014-05-13 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account