Možnosti sledování změn kvality potravin metodami termické analýzy
Show full item record
No preview available
Title:
|
Možnosti sledování změn kvality potravin metodami termické analýzy |
Author: |
Jonášová, Martina
|
Advisor: |
Lapčíková, Barbora
|
Abstract:
|
Cílem diplomové práce bylo charakterizovat možnosti využití jednotlivých metod termické analýzy a jejich aplikace v potravinářství. Z fyzikálně chemického hlediska byl popsán vliv teploty na základní složky potravin. Vybranými metodami termické analýzy byly měřeny proteiny, sacharidy a lipidy. Dle výsledků byly porovnávány fyzikálně - chemické vlastnosti jednotlivých výrobků související s jejich kvalitou. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/28446
|
Date:
|
2014-01-10 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
B
34084
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account