Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta

Show full item record

No preview available
Title: Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
Author: Psotová, Adéla
Advisor: Burešová, Iva
Abstract: Teoretická část diplomové práce se zabývá chemickým složením vybraných druhů bezlepkových mouk s důrazem na bílkoviny a škroby. Dále pak empirickými metodami ke zjišťovaní důležitých pekařských vlastností pšeničného těsta a reologických vlastností bezlepkových těst. Jedna z kapitol je zaměřena i na vlastnosti hydrokoloidů, z nichž většina je použita v experimentální části práce. Praktická část je zaměřena na stanovení různých parametrů viskoelastických vlastností bezlepkových těst a jejich změny způsobené přídavkem mléčných bílkovin nebo sušené syrovátky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28607
Date: 2014-01-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 34279


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
psotová_2014_dp.pdf 5.494Mb PDF View/Open
psotová_2014_vp.doc 94Kb Microsoft Word View/Open
psotová_2014_op.doc 97.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account