Analýza a řízení rizik ve vybrané společnosti
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Heinzová, Romana
|
|
dc.contributor.author |
Ševčíková, Monika
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T21:06:27Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T21:06:27Z |
|
dc.date.issued |
2014-02-21 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/29417
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce s názvem "Analýza a řízení rizik ve vybrané společnosti" řeší problematiku rizik hrozících firmě XY. Cílem práce je najít, analyzovat a ohodnotit nebezpečí a navrhnout preventivní opatření. Teoretická část je zaměřena na potravinářský průmysl České republiky a na potravinové normy. Následuje teoretický výklad rizika, analýzy a řízení rizik. Praktická část obsahuje představení podniku, analýzu součastných rizik, návrhy a doporučení k prevenci rizik. |
|
dc.format |
67 s. |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
analýza rizik
|
cs |
dc.subject |
řízení rizik
|
cs |
dc.subject |
riziko
|
cs |
dc.subject |
nebezpečí
|
cs |
dc.subject |
potravinářský průmysl
|
cs |
dc.subject |
BRC
|
cs |
dc.subject |
IFS
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
risk analysis
|
en |
dc.subject |
risk management
|
en |
dc.subject |
risk
|
en |
dc.subject |
s
|
en |
dc.subject |
danger
|
en |
dc.subject |
s
|
en |
dc.subject |
the food industry
|
en |
dc.subject |
BRC
|
en |
dc.subject |
IFS
|
en |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.title |
Analýza a řízení rizik ve vybrané společnosti |
|
dc.title.alternative |
Risk Analysis and Management in the Selected Company |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hart, Martin |
|
dc.date.accepted |
2014-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis named 'Analysis and risk management at a selected company' deals with the issue of risks facing the firm XY. The aim is to identify, analyze and assess dangers and propose preventive measures. The theoretical part focuses on the food industry in the Czech Republic and the standards governing foodstuff. It is followed by a theoretical interpretation of the risks, analyses and risk management. The practical section comprises a presentation of the company, analysis of current risks, suggestions and recommendations for risk prevention. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technological Equipment |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process engineering |
en |
dc.identifier.stag |
35453
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2014-05-07 |
|
local.subject |
rizikový management
|
cs |
local.subject |
normy kvality
|
cs |
local.subject |
potraviny
|
cs |
local.subject |
risk management
|
en |
local.subject |
quality standards
|
en |
local.subject |
foodstuffs
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account