Analýza a řízení rizik ve vybrané společnosti

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza a řízení rizik ve vybrané společnosti

Show simple item record

dc.contributor.advisor Heinzová, Romana
dc.contributor.author Ševčíková, Monika
dc.date.accessioned 2015-03-08T21:06:27Z
dc.date.available 2015-03-08T21:06:27Z
dc.date.issued 2014-02-21
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/29417
dc.description.abstract Bakalářská práce s názvem "Analýza a řízení rizik ve vybrané společnosti" řeší problematiku rizik hrozících firmě XY. Cílem práce je najít, analyzovat a ohodnotit nebezpečí a navrhnout preventivní opatření. Teoretická část je zaměřena na potravinářský průmysl České republiky a na potravinové normy. Následuje teoretický výklad rizika, analýzy a řízení rizik. Praktická část obsahuje představení podniku, analýzu součastných rizik, návrhy a doporučení k prevenci rizik.
dc.format 67 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject analýza rizik cs
dc.subject řízení rizik cs
dc.subject riziko cs
dc.subject nebezpečí cs
dc.subject potravinářský průmysl cs
dc.subject BRC cs
dc.subject IFS cs
dc.subject HACCP cs
dc.subject risk analysis en
dc.subject risk management en
dc.subject risk en
dc.subject s en
dc.subject danger en
dc.subject s en
dc.subject the food industry en
dc.subject BRC en
dc.subject IFS en
dc.subject HACCP en
dc.title Analýza a řízení rizik ve vybrané společnosti
dc.title.alternative Risk Analysis and Management in the Selected Company
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Hart, Martin
dc.date.accepted 2014-06-11
dc.description.abstract-translated This thesis named 'Analysis and risk management at a selected company' deals with the issue of risks facing the firm XY. The aim is to identify, analyze and assess dangers and propose preventive measures. The theoretical part focuses on the food industry in the Czech Republic and the standards governing foodstuff. It is followed by a theoretical interpretation of the risks, analyses and risk management. The practical section comprises a presentation of the company, analysis of current risks, suggestions and recommendations for risk prevention.
dc.description.department Ústav krizového řízení
dc.thesis.degree-discipline Ovládání rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Technological Equipment en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Procesní inženýrství cs
dc.thesis.degree-program Process engineering en
dc.identifier.stag 35453
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2014-05-07
local.subject rizikový management cs
local.subject normy kvality cs
local.subject potraviny cs
local.subject risk management en
local.subject quality standards en
local.subject foodstuffs en


Files in this item

Files Size Format View
ševčíková_2014_dp.pdf 2.472Mb PDF View/Open
ševčíková_2014_vp.pdf 162.0Kb PDF View/Open
ševčíková_2014_op.pdf 163.4Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account