Analýza potenciálu produktu Hot Cider Mix společnosti Pivovar ZUBR a.s.
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Kozák, Vratislav
|
|
dc.contributor.author |
Klein, Tomáš
|
|
dc.date.accessioned |
2015-03-08T21:19:05Z |
|
dc.date.available |
2015-03-08T21:19:05Z |
|
dc.date.issued |
2014-03-14 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/30604
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této bakalářské práce je analyzovat potenciál nápoje Hot Cider Mix společnosti Pivovar ZUBR a. s. a navrhnout doporučení pro zvýšení poptávky po tomto produktu. V první části práce jsou zpracována teoretická východiska tématu, zaměřená na poznatky týkající se pivovarnictví v České republice včetně nastupujících trendů, marketingové plánování a příslušných analýz nutných pro získání dat k zhodnocení potenciálu. Praktická část obsahuje představení společnosti Pivovar ZUBR a. s. a nového produktu. Jsou provedeny marketingové situační analýzy, jako například SWOT, PEST a stěžejní pak je pro práci vypracované dotazníkové šetření, jehož data poslouží k vyhodnocení potenciálu a navržení doporučení pro zvýšení poptávky po nápoji. |
|
dc.format |
93 s. (95 994 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
pivovarnictví
|
cs |
dc.subject |
Pivovar ZUBR a. s.
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
PESTE analýza
|
cs |
dc.subject |
marketingový výzkum
|
cs |
dc.subject |
dotazníkové šetření
|
cs |
dc.subject |
Brewing
|
en |
dc.subject |
Pivovar ZUBR a. s.
|
en |
dc.subject |
SWOT Analysis
|
en |
dc.subject |
PESTE Analysis
|
en |
dc.subject |
Marketing Research
|
en |
dc.subject |
Survey
|
en |
dc.title |
Analýza potenciálu produktu Hot Cider Mix společnosti Pivovar ZUBR a.s. |
|
dc.title.alternative |
The Analysis of the Potential of the Pivovar ZUBR a.s. Company's Hot Cider Mix Product |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hermély, Petr |
|
dc.date.accepted |
2014-06-02 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this bachelor thesis is to analyze the potential of tipple called Hot Cider Mix of company Pivovar ZUBR a. s. and propose recommendations for increasing demand for this product. In the first part , the theoretical background, focusing on knowledge of brewing in the Czech Republic, including emerging trends, marketing planning and appropriate analyzes necessary for obtaining the data for the evaluation of the product´s potential, are processed. The practical part contains of an introduction of the company Pivovar ZUBR a. s. and new product. Marketing situation analyzes such as SWOT, PEST and core for the thesis is survey, whose data will be used to evaluation of potential and proposition of recommendations to increase demand for the tipple, are made. |
|
dc.description.department |
Vyšší odborná škola ekonomická |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
37098
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2014-04-25 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account