Analýza potenciálu produktu Hot Cider Mix společnosti Pivovar ZUBR a.s.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza potenciálu produktu Hot Cider Mix společnosti Pivovar ZUBR a.s.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kozák, Vratislav
dc.contributor.author Klein, Tomáš
dc.date.accessioned 2015-03-08T21:19:05Z
dc.date.available 2015-03-08T21:19:05Z
dc.date.issued 2014-03-14
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/30604
dc.description.abstract Cílem této bakalářské práce je analyzovat potenciál nápoje Hot Cider Mix společnosti Pivovar ZUBR a. s. a navrhnout doporučení pro zvýšení poptávky po tomto produktu. V první části práce jsou zpracována teoretická východiska tématu, zaměřená na poznatky týkající se pivovarnictví v České republice včetně nastupujících trendů, marketingové plánování a příslušných analýz nutných pro získání dat k zhodnocení potenciálu. Praktická část obsahuje představení společnosti Pivovar ZUBR a. s. a nového produktu. Jsou provedeny marketingové situační analýzy, jako například SWOT, PEST a stěžejní pak je pro práci vypracované dotazníkové šetření, jehož data poslouží k vyhodnocení potenciálu a navržení doporučení pro zvýšení poptávky po nápoji.
dc.format 93 s. (95 994 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject pivovarnictví cs
dc.subject Pivovar ZUBR a. s. cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject PESTE analýza cs
dc.subject marketingový výzkum cs
dc.subject dotazníkové šetření cs
dc.subject Brewing en
dc.subject Pivovar ZUBR a. s. en
dc.subject SWOT Analysis en
dc.subject PESTE Analysis en
dc.subject Marketing Research en
dc.subject Survey en
dc.title Analýza potenciálu produktu Hot Cider Mix společnosti Pivovar ZUBR a.s.
dc.title.alternative The Analysis of the Potential of the Pivovar ZUBR a.s. Company's Hot Cider Mix Product
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Hermély, Petr
dc.date.accepted 2014-06-02
dc.description.abstract-translated The aim of this bachelor thesis is to analyze the potential of tipple called Hot Cider Mix of company Pivovar ZUBR a. s. and propose recommendations for increasing demand for this product. In the first part , the theoretical background, focusing on knowledge of brewing in the Czech Republic, including emerging trends, marketing planning and appropriate analyzes necessary for obtaining the data for the evaluation of the product´s potential, are processed. The practical part contains of an introduction of the company Pivovar ZUBR a. s. and new product. Marketing situation analyzes such as SWOT, PEST and core for the thesis is survey, whose data will be used to evaluation of potential and proposition of recommendations to increase demand for the tipple, are made.
dc.description.department Vyšší odborná škola ekonomická
dc.thesis.degree-discipline Marketing cs
dc.thesis.degree-discipline Marketing en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 37098
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2014-04-25


Files in this item

Files Size Format View
klein_2014_dp.pdf 3.917Mb PDF View/Open
klein_2014_vp.pdf 662.5Kb PDF View/Open
klein_2014_op.pdf 590.3Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account