Charakteristika a technologie italské gastronomie
Show full item record
No preview available
| 
Title: 
 | 
Charakteristika a technologie italské gastronomie | 
| Author: | 
Ovčačíková, Alena
 | 
| Advisor: | 
Gál, Robert
 | 
| 
Abstract:
 | 
Cílem této práce je poukázat na jedinečnost italské gastronomie, na způsob stolování, spe-cifické potraviny, technologické postupy a také, jak tato zahraniční gastronomie ovlivňuje lidskou výživu ze zdravotního hlediska. | 
| 
URI:
 | 
http://hdl.handle.net/10563/30895
 | 
| 
Date:
 | 
2014-02-11 | 
| 
Availability:
 | 
Bez omezení | 
| 
Department:
 | 
Ústav analýzy a chemie potravin | 
| 
Discipline:
 | 
Technologie a řízení v gastronomii | 
| 
Grade for thesis and defense:
 | 
B
30711
 | 
        	     
                
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
 
 
Search DSpace
Browse
- 
All of DSpace
 
- 
This Collection
 
 
My Account