Analýza výdajů Ústavu technologie potravin FT UTB ve Zlíně za rok 2014
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Buňka, František
|
|
dc.contributor.author |
Hanáčíková, Zuzana
|
|
dc.date.accessioned |
2015-07-24T12:26:05Z |
|
dc.date.available |
2015-07-24T12:26:05Z |
|
dc.date.issued |
2015-03-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/31012
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce je analýza výdajů Ústavu technologie potravin Fakulty technologické UTB ve Zlíně za rok 2014. Bakalářská práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. V teoretické části jsou uvedeny informace o veřejném sektoru, o veřejných financích a o rozpočtu veřejné vysoké školy. V části praktické je zpracován přehled o toku finančních prostředků ústavu dle tzv. hlavní činnosti ústavu, jednotlivých projektů, dle studentů doktorského studijního programu a také přehled o toku ostatních finančních prostředků ústavu. Byla zjištěna výše přímých výdajů vynaložených na výuku jednotlivých studijních předmětů a na základě zjištěných informací byly určeny finanční limity pro jednotlivé studijní předměty. |
|
dc.format |
67 s |
|
dc.format.extent |
1872156 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Finanční analýza
|
cs |
dc.subject |
výdaje
|
cs |
dc.subject |
veřejný sektor
|
cs |
dc.subject |
veřejná vysoká škola
|
cs |
dc.subject |
studijní předmět
|
cs |
dc.subject |
Fakulta technologická
|
cs |
dc.subject |
financial analysis
|
en |
dc.subject |
expenditure
|
en |
dc.subject |
public sector
|
en |
dc.subject |
public high school
|
en |
dc.subject |
subject of study
|
en |
dc.subject |
Faculty of a technology
|
en |
dc.title |
Analýza výdajů Ústavu technologie potravin FT UTB ve Zlíně za rok 2014 |
|
dc.title.alternative |
The Expenditure Analysis of the Department of Food Technology FT UTB in Zlin in 2014 |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Šedová, Hana |
|
dc.date.accepted |
2015-05-27 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of the bachelor thesis is an analysis of the expenditure of the Department of Food Technology FT UTB in Zlin in 2014. The bachelor thesis is divided in theoretical and practical sections. Information about the public sector, public finance and information about the budget of public high shool are included in theoretical part. The practical part analyzes the cash flow statement a of the department is worked out according to main activities of the department, individual projects, according to the students of Ph.D. and the cash flow statement of other financial resources of the department. A high of the direct expenditure invested in a teaching of an individual subject of study was found out, and the financial limits for the individual subject of study were defined, on the basis of discovered information. |
|
dc.description.department |
Vyšší odborná škola ekonomická |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Finanční řízení podniku |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Financial management of enterprises |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
41018
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2015-04-24 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account