Projekt strategického hodnocení výkonnosti společnosti Nestlé pomocí Balanced ScoreCard
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Novák, Petr
|
|
dc.contributor.author |
Timanová, Michaela
|
|
dc.date.accessioned |
2015-07-24T12:26:45Z |
|
dc.date.available |
2015-07-24T12:26:45Z |
|
dc.date.issued |
2015-02-16 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/31136
|
|
dc.description.abstract |
Cílem projektu je optimalizace metody Balanced Scorecard v potravinářské společnosti Nestlé Česko s.r.o. Projekt podrobuje společnost PESTLE analýze, Porterově analýze, Finanční analýze, SWOT analýze a analýze současného stavu BSC. Na základě výsledků analýz je optimali-zována metoda BSC ve společnosti Nestlé Česko s.r.o. Projekt má pomoci sladit priority nosných projektů, zlepšit projektové řízení a komunikaci, vizualizovat plnění strategických cílů pomocí konkrétních ukazatelů a vyladit klíčové uka-zatele. |
|
dc.format |
107 s. (146 085 znaků) |
|
dc.format.extent |
3373311 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
PESTE analýza
|
cs |
dc.subject |
Porterova analýza pěti konkurenčních sil
|
cs |
dc.subject |
finanční analýza
|
cs |
dc.subject |
Balanced Scorecard
|
cs |
dc.subject |
strategie
|
cs |
dc.subject |
strategické cíle
|
cs |
dc.subject |
ekonomická přidaná hodnota
|
cs |
dc.subject |
vize
|
cs |
dc.subject |
PESTE Analysis
|
en |
dc.subject |
Porter's five force analysis
|
en |
dc.subject |
Financial Analysis
|
en |
dc.subject |
Balanced Scorecard
|
en |
dc.subject |
strategies
|
en |
dc.subject |
strategic objectives
|
en |
dc.subject |
economic value added
|
en |
dc.subject |
vision
|
en |
dc.title |
Projekt strategického hodnocení výkonnosti společnosti Nestlé pomocí Balanced ScoreCard |
|
dc.title.alternative |
Project of Strategic Evaluation of the Performance Nestle Czech Using the Balanced ScoreCard |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Zámečník, Roman |
|
dc.date.accepted |
2015-05-22 |
|
dc.description.abstract-translated |
The goal of the project is to optimize the method of Balanced Scorecard in food company Nestlé. The project company undergoes PEST analysis, Porter's analysis, financial analysis, SWOT analysis, and analysis of the current status of BSC. Based on the results of the ana-lysis method is optimized BSC at Nestlé Czech s.r.o. The project is to convert the vision into specific strategic objectives, coordinate the priori-ties of supporting projects to improve project management and communication, visualize the strategic objectives through of specific indicators and define key performance indica-tors. |
|
dc.description.department |
Ústav podnikové ekonomiky |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Podniková ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Enterprise Economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
33932
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2015-04-27 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account