Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků
Show full item record
No preview available
Title:
|
Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků |
Author: |
Krmelová, Adéla
|
Advisor: |
Gál, Robert
|
Abstract:
|
Bakalářská práce je zaměřena na tepelně opracované masné výrobky, technologii jejich výroby a na zvyšování jejich údržnosti. Jsou zde popsány vybrané přídatné látky, které se při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků používají. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/31626
|
Date:
|
2015-01-20 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
B
37976
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account