Posouzení rizik při výběru obalů pro vybrané potraviny

DSpace Repository

Language: English čeština 

Posouzení rizik při výběru obalů pro vybrané potraviny

Show simple item record

dc.contributor.advisor Musil, Miroslav
dc.contributor.author Tihelka, Jan
dc.date.accessioned 2015-07-24T12:50:06Z
dc.date.available 2015-07-24T12:50:06Z
dc.date.issued 2015-02-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/34298
dc.description.abstract Tato práce se zabývá problematikou rizik souvisejících s výběrem obalů v potravinářském průmyslu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se věnuje vysvětlení základního postavení obalů v logistice, funkcím obalů, druhům obalů a obalových materiálů. Dále také rizikům, která se vyskytují nejen při výběru obalových materiálů, určených pro balení potravin, ale také při výběru jejich dodavatele. V praktické části je práce zaměřena na popis podniku, popis jeho dodavatelů a způsoby balení vybraných potravinářských produktů v analyzovaném podniku. V závěru práce jsou navržena vhodná opatření na snížení rizik při výběru obalů pro vybrané potraviny a zhodnoceny jejich přínosy.
dc.format 61 s. (76 178 znaků)
dc.format.extent 2496601
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject obal cs
dc.subject balení potravin cs
dc.subject rizika balení cs
dc.subject výběr obalů cs
dc.subject výběr dodavatele cs
dc.subject hodnocení dodavatele cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject packaging en
dc.subject food packing en
dc.subject risks of packaging en
dc.subject packaging selection en
dc.subject supplier selection en
dc.subject supplier evaluation en
dc.subject SWOT analysis en
dc.title Posouzení rizik při výběru obalů pro vybrané potraviny
dc.title.alternative Risk Assessment in Packaging Selection for Particular Food
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Tomek, Miroslav
dc.date.accepted 2015-06-18
dc.description.abstract-translated This thesis deals with the risks in packaging selection in the food industry. It is divided into the theoretical and practical part. The theoretical part discusses the explanation of the basic role of packaging in the logistics, the functions of the packaging, their types and materials. It also explains the risks that occur not only in the selection of the packaging materials designed for packing the food, but also in choosing the supplier. The practical part of the thesis focuses on the description of the company, its suppliers and the strategy for packing the selected food products in the analysed company. The conclusion outlines the appropriate arrangements for lowing the risk in packaging selection and summarizes its advantages.
dc.description.department Ústav krizového řízení
dc.thesis.degree-discipline Ovládání rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Risk Control en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Procesní inženýrství cs
dc.thesis.degree-program Process engineering en
dc.identifier.stag 40447
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2015-05-12


Files in this item

Files Size Format View
tihelka_2015_dp.pdf 2.380Mb PDF View/Open
tihelka_2015_vp.pdf 187.7Kb PDF View/Open
tihelka_2015_op.pdf 116.3Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account