Posouzení rizik při výběru obalů pro vybrané potraviny
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Musil, Miroslav
|
|
dc.contributor.author |
Tihelka, Jan
|
|
dc.date.accessioned |
2015-07-24T12:50:06Z |
|
dc.date.available |
2015-07-24T12:50:06Z |
|
dc.date.issued |
2015-02-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/34298
|
|
dc.description.abstract |
Tato práce se zabývá problematikou rizik souvisejících s výběrem obalů v potravinářském průmyslu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se věnuje vysvětlení základního postavení obalů v logistice, funkcím obalů, druhům obalů a obalových materiálů. Dále také rizikům, která se vyskytují nejen při výběru obalových materiálů, určených pro balení potravin, ale také při výběru jejich dodavatele. V praktické části je práce zaměřena na popis podniku, popis jeho dodavatelů a způsoby balení vybraných potravinářských produktů v analyzovaném podniku. V závěru práce jsou navržena vhodná opatření na snížení rizik při výběru obalů pro vybrané potraviny a zhodnoceny jejich přínosy. |
|
dc.format |
61 s. (76 178 znaků) |
|
dc.format.extent |
2496601 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
obal
|
cs |
dc.subject |
balení potravin
|
cs |
dc.subject |
rizika balení
|
cs |
dc.subject |
výběr obalů
|
cs |
dc.subject |
výběr dodavatele
|
cs |
dc.subject |
hodnocení dodavatele
|
cs |
dc.subject |
SWOT analýza
|
cs |
dc.subject |
packaging
|
en |
dc.subject |
food packing
|
en |
dc.subject |
risks of packaging
|
en |
dc.subject |
packaging selection
|
en |
dc.subject |
supplier selection
|
en |
dc.subject |
supplier evaluation
|
en |
dc.subject |
SWOT analysis
|
en |
dc.title |
Posouzení rizik při výběru obalů pro vybrané potraviny |
|
dc.title.alternative |
Risk Assessment in Packaging Selection for Particular Food |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Tomek, Miroslav |
|
dc.date.accepted |
2015-06-18 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis deals with the risks in packaging selection in the food industry. It is divided into the theoretical and practical part. The theoretical part discusses the explanation of the basic role of packaging in the logistics, the functions of the packaging, their types and materials. It also explains the risks that occur not only in the selection of the packaging materials designed for packing the food, but also in choosing the supplier. The practical part of the thesis focuses on the description of the company, its suppliers and the strategy for packing the selected food products in the analysed company. The conclusion outlines the appropriate arrangements for lowing the risk in packaging selection and summarizes its advantages. |
|
dc.description.department |
Ústav krizového řízení |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ovládání rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Risk Control |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Procesní inženýrství |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Process engineering |
en |
dc.identifier.stag |
40447
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2015-05-12 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account