Analýza míry soběstačnosti v oblasti nabídky biopotravin v ČR
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Lukášková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Bílková, Diana
|
|
dc.date.accessioned |
2015-07-24T12:50:07Z |
|
dc.date.available |
2015-07-24T12:50:07Z |
|
dc.date.issued |
2015-02-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/34305
|
|
dc.description.abstract |
V teoretické části bakalářské práce jsou vysvětleny pojmy potravinová soběstačnost, biopotravina spolu s vymezením nabídky biopotravin na českém trhu. V praktické části je popsána míra soběstačnosti v oblasti nabídky biopotravin v České republice ve vybraných komoditách, jako jsou například masné a mléčné výrobky, vejce a dětská výživa. Pro zjištění případných rizik je zvolena metoda analýzy rizik. |
|
dc.format |
55 s. |
|
dc.format.extent |
1406367 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Potravinová bezpečnost
|
cs |
dc.subject |
biopotravina
|
cs |
dc.subject |
míra soběstačnosti
|
cs |
dc.subject |
nabídka
|
cs |
dc.subject |
komodity biopotravin
|
cs |
dc.subject |
Food safety
|
en |
dc.subject |
organic food
|
en |
dc.subject |
self-sufficiency rate
|
en |
dc.subject |
offer
|
en |
dc.subject |
organic food commodities
|
en |
dc.title |
Analýza míry soběstačnosti v oblasti nabídky biopotravin v ČR |
|
dc.title.alternative |
Analysis of Self-sufficiency in the Field of Organic Food in the Czech Republic |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Valášek, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2015-06-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
The theoretical part explains the concepts of food self-sufficiency, bio - food together with the definition of organic food on the Czech market. The practical part describes the degree of self-sufficiency in organic food in the Czech Republic in selected commodities, such as meat and dairy products, eggs and baby food. For disclosure - ing potential risks have selected the method of risk analysis. |
|
dc.description.department |
Ústav environmentální bezpečnosti |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Řízení environmentálních rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Environmental Risk Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Bezpečnost společnosti |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Security of Society |
en |
dc.identifier.stag |
40455
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2015-05-15 |
|
local.subject |
biopotraviny
|
cs |
local.subject |
biofood
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account