Průzkum pitného režimu a s ním souvisejících zvyklostí u vybrané skupiny obyvatel

DSpace Repository

Language: English čeština 

Průzkum pitného režimu a s ním souvisejících zvyklostí u vybrané skupiny obyvatel

Show simple item record

dc.contributor.advisor Severová, Marta
dc.contributor.author Králová, Soňa
dc.date.accessioned 2016-06-06T08:31:08Z
dc.date.available 2016-06-06T08:31:08Z
dc.date.issued 2004-10-15
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/35775
dc.description.abstract V této bakalářské práci je zpracována analýza pitného režimu a zvyklostí s ním souvisejících. Byl proveden teoretický průzkum v oblasti pitného režimu a druhů nápojů, dále marketingový průzkum na základě dotazníkového šetření. Předmětem práce bylo zjistit skutečný stav konzumace různých nápojů a srovnání výsledků s racionálními ýživovými doporučeními. Data byla statisticky zpracována a následně prezentována formou tabulek a grafů. Šetření bylo provedeno celkem u 300 osob, rozdělených do tří skupin: studenti středních škol, studenti vysokých škol a pracující osoby.
dc.format 40 s., 6 s. obr. příloh
dc.format.extent 772729
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject pitný režim cs
dc.subject nápoj cs
dc.subject voda cs
dc.subject čaj cs
dc.subject káva cs
dc.subject water use schedul en
dc.subject drink en
dc.subject water en
dc.subject tee en
dc.subject coffe en
dc.title Průzkum pitného režimu a s ním souvisejících zvyklostí u vybrané skupiny obyvatel
dc.title.alternative The analysis of water use schedule and cohered conventions of the select group inhabitants
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Velichová, Helena
dc.date.accepted 2005-06-23
dc.description.abstract-translated The bacalary contents an analysis of water use schedule and convention about it. A theoretical research of the main subject and sorts of drinks were done. Marketing research from water use schedul was done too. The object of employment was to discovert a really condition in a consumation of a various drinks in a comparison with the rational nutritive recommendations. The research data were worked up in a statictical sampling and presentated by a tables and diagrams. The inguiry was at 300 persons, whose were sectioned to three groups: collegers, undergraduates and working people.
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství a chemie
dc.thesis.degree-discipline Ekonomika a hygiena výživy cs
dc.thesis.degree-discipline Economics and Hygiene of Nutrition en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 951
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2005-06-01


Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account