Průzkum pitného režimu a s ním souvisejících zvyklostí u vybrané skupiny obyvatel
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Severová, Marta
|
|
dc.contributor.author |
Králová, Soňa
|
|
dc.date.accessioned |
2016-06-06T08:31:08Z |
|
dc.date.available |
2016-06-06T08:31:08Z |
|
dc.date.issued |
2004-10-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/35775
|
|
dc.description.abstract |
V této bakalářské práci je zpracována analýza pitného režimu a zvyklostí s ním souvisejících. Byl proveden teoretický průzkum v oblasti pitného režimu a druhů nápojů, dále marketingový průzkum na základě dotazníkového šetření. Předmětem práce bylo zjistit skutečný stav konzumace různých nápojů a srovnání výsledků s racionálními ýživovými doporučeními. Data byla statisticky zpracována a následně prezentována formou tabulek a grafů. Šetření bylo provedeno celkem u 300 osob, rozdělených do tří skupin: studenti středních škol, studenti vysokých škol a pracující osoby. |
|
dc.format |
40 s., 6 s. obr. příloh |
|
dc.format.extent |
772729 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
pitný režim
|
cs |
dc.subject |
nápoj
|
cs |
dc.subject |
voda
|
cs |
dc.subject |
čaj
|
cs |
dc.subject |
káva
|
cs |
dc.subject |
water use schedul
|
en |
dc.subject |
drink
|
en |
dc.subject |
water
|
en |
dc.subject |
tee
|
en |
dc.subject |
coffe
|
en |
dc.title |
Průzkum pitného režimu a s ním souvisejících zvyklostí u vybrané skupiny obyvatel |
|
dc.title.alternative |
The analysis of water use schedule and cohered conventions of the select group inhabitants |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Velichová, Helena |
|
dc.date.accepted |
2005-06-23 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bacalary contents an analysis of water use schedule and convention about it. A theoretical research of the main subject and sorts of drinks were done. Marketing research from water use schedul was done too. The object of employment was to discovert a really condition in a consumation of a various drinks in a comparison with the rational nutritive recommendations. The research data were worked up in a statictical sampling and presentated by a tables and diagrams. The inguiry was at 300 persons, whose were sectioned to three groups: collegers, undergraduates and working people. |
|
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a hygiena výživy |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Economics and Hygiene of Nutrition |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
951
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2005-06-01 |
|
Files in this item
There are no files associated with this item.
|
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account