Modelování fermentace amarantové hmoty
Show full item record
No preview available
Title:
|
Modelování fermentace amarantové hmoty |
Author: |
Kozubík, Tomáš
|
Advisor: |
Kolomazník, Karel
|
Abstract:
|
V první části diplomové práce byla provedena literární studie o fermentaci, možnosti řízení této chemické reakce a o faktorech které ji mohou ovlivnit. A také o rostlině amarantu, jeho využití a zpracování jednotlivých složek. Praktická část byla rozdělena na matematický popis čtyřstupňového anaerobního rozkladu, vymodelování řídícího kroku pro rychlost určující reakce a na experimentální část s vlastním měřením. V experimentální části bylo na měřící aparatuře prokázáno, že použité substráty, včetně testované amarantové hmoty, vykazovaly konstantní okamžitou rychlost v celém časovém intervalu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/35907
|
Date:
|
2005-02-21 |
Availability:
|
Pouze v rámci univerzity |
Department:
|
Institut řízení procesů a aplikované informatiky |
Discipline:
|
Automatizace a řídicí technika ve spotřebním průmyslu |
Grade for thesis and defense:
|
C
1091
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
There are no files associated with this item.
|
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account