dc.contributor.advisor |
Liška, Jaroslav
|
|
dc.contributor.author |
Petrů, Helena
|
|
dc.date.accessioned |
2016-06-06T08:32:08Z |
|
dc.date.available |
2016-06-06T08:32:08Z |
|
dc.date.issued |
2004-03-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/36293
|
|
dc.description.abstract |
Cílem práce je provést zhodnocení současných problémů školního stravování z pohledu řídící práce vedoucích školních jídelen. Práce je zaměřena na specifiky výživy školní mládeže a její usměrňování státní správou. Zaměřuje se na materiální, finanční, hygienické, personální a další podmínky současného školního stravování. Na základě průzkumu ve 4 srovnatelných školních jídelnách v kraji Vysočina jsou teoretické závěry konfrontovány se současnou praxí a na tomto podkladě jsou vyvozeny možné dopady a jejich vlivy na kvalitu školního stravování, jakož i návrhy a doporučení jak v rovině obecné tak i specificky pro každou sledovanou školní jídelnu. |
|
dc.format |
93 s., 6 s. příloh |
|
dc.format.extent |
500751 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
školní stravování
|
cs |
dc.subject |
zařízení školního stravování
|
cs |
dc.subject |
školní jídelna
|
cs |
dc.subject |
materiální podmínky školního stravování
|
cs |
dc.subject |
finanční podmínky školního stravování
|
cs |
dc.subject |
hygienické podmínky školního stravování
|
cs |
dc.subject |
personální podmínky školního stravování
|
cs |
dc.subject |
school catering
|
en |
dc.subject |
school canteen
|
en |
dc.subject |
material conditions in school catering
|
en |
dc.subject |
financial conditions in school catering
|
en |
dc.subject |
hygienic conditions in school catering
|
en |
dc.subject |
personnel conditions in school catering
|
en |
dc.title |
Analýza problémů školního stravování |
|
dc.title.alternative |
School catering's problems analysis |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Peloušek, Jan |
|
dc.date.accepted |
2005-06-21 |
|
dc.description.abstract-translated |
The intention of this diploma thesis is to perform a validation of contemporary problems in school catering from the point of view of school canteen’s manager. The thesis is specialized in particularities in nutrition of school children and its regulation by state administration. It is concentrated on material, financial, hygienical, personal and other terms of contemporary school catering. Based on an exploration in four comparable school canteens in the region Vysočina, the theoretical results are confronted with current standard practice and after then there are deduced possible impacts and their influences on the quality of school catering, as well as suggestions in general and specialized for each watched school canteen. |
|
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a hygiena výživy |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Economics and hygiene of nutrition |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and management |
en |
dc.identifier.stag |
1564
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2005-05-31 |
|