Pohanka a stanovení antioxidační aktivity produktů z pohanky
Show full item record
No preview available
| 
Title: 
 | 
Pohanka a stanovení antioxidační aktivity produktů z pohanky | 
| Author: | 
Tioková, Veronika
 | 
| Advisor: | 
Škrovánková, Soňa
 | 
| 
Abstract:
 | 
V teoretické části bakalářské práce je charakterizována pohanka setá (Fagopyrum esculetum Moench), její pěstování, chemické složení, vlastnosti a využití. Dále jsou popsány metody pro stanovení antioxidační aktivity s DPPH a obsahu volných polyfenolů pomocí činidla Folin-Ciocalteu. Praktická část bakalářské práce je zaměřena na zjištění vlhkosti, stanovení antioxidační aktivity metodou s DPPH a obsahu volných polyfenolů pomocí činidla Folin-Ciocalteu ve vybraných produktech z pohanky. | 
| 
URI:
 | 
http://hdl.handle.net/10563/37760
 | 
| 
Date:
 | 
2016-01-20 | 
| 
Availability:
 | 
Bez omezení | 
| 
Department:
 | 
Ústav analýzy a chemie potravin | 
| 
Discipline:
 | 
Technologie a řízení v gastronomii | 
| 
Grade for thesis and defense:
 | 
A
42492
 | 
        	     
                
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
 
 
Search DSpace
Browse
- 
All of DSpace
 
- 
This Collection
 
 
My Account