Kolostrum - zdroj bioaktivních látek

DSpace Repository

Language: English čeština 

Kolostrum - zdroj bioaktivních látek

Show simple item record

dc.contributor.advisor Černeková, Martina
dc.contributor.author Bulíčková, Kristýna
dc.date.accessioned 2017-07-03T09:12:29Z
dc.date.available 2017-07-03T09:12:29Z
dc.date.issued 2017-02-03
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/39547
dc.description.abstract Tato bakalářská práce psaná formou literární rešerše se zabývá definicí kolostra, jeho slože-ním a vlastnostmi. Poukazuje na jeho účinky a srovnává firmy na českém trhu distribuující kolostrum jako výživový doplněk a kosmetický přípravek.
dc.format 41 s.
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject mléko cs
dc.subject kolostrum cs
dc.subject imunitní systém cs
dc.subject pasterizace cs
dc.subject milk en
dc.subject colostrum en
dc.subject immune system en
dc.subject pasteurization en
dc.title Kolostrum - zdroj bioaktivních látek
dc.title.alternative Colostrum - Source of Bioactive Substances
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Mlček, Jiří
dc.date.accepted 2017-06-05
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis written in a form of literary research deals with a definition of colostrum, its composition and qualities. It points to its eddects and compares some com-panies on the Czech market that distribute colostrum as a nutritional supplement and a cosmetic product.
dc.description.department Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
dc.thesis.degree-discipline Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Economics of Fat, Cosmetics and Production Detergent en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 44290
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2017-05-19


Files in this item

Files Size Format View Description
bulíčková_2017_dp.pdf 1.261Mb PDF View/Open None
bulíčková_2017_op.pdf 108.5Kb PDF View/Open None
bulíčková_2017_vp.pdf 623.4Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account