Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Lukšíčková, Lada
|
|
dc.date.accessioned |
2017-07-03T09:14:34Z |
|
dc.date.available |
2017-07-03T09:14:34Z |
|
dc.date.issued |
2017-02-03 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/40571
|
|
dc.description.abstract |
Podkladem pro určení přijatelné náhrady chloridu sodného do kuřecích paštik je výstup senzorické analýzy a měření technologických vlastností. Cílem práce je najít senzoricky a technologicky přijatelnou náhradu chloridu sodného a tím ke snížení zdravotních problémů např. hypertenze. |
|
dc.format |
58 s + 5s |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
náhrada soli
|
cs |
dc.subject |
senzorické hodnocení
|
cs |
dc.subject |
texturní vlastnosti
|
cs |
dc.subject |
masné výrobky
|
cs |
dc.subject |
chlorid sodný
|
cs |
dc.subject |
chlorid draselný
|
cs |
dc.subject |
chlorid hořečnatý
|
cs |
dc.subject |
sodium substitutes
|
en |
dc.subject |
sensory evaluation
|
en |
dc.subject |
texture characteristics
|
en |
dc.subject |
meat products
|
en |
dc.subject |
sodium chloride
|
en |
dc.subject |
pottasium chloride
|
en |
dc.subject |
magnesium chloride
|
en |
dc.title |
Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky |
|
dc.title.alternative |
Monitoring Effect of NaCl Compensation for Sensory and Technological Properties of Chicken Liver Pate |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Burešová, Iva |
|
dc.date.accepted |
2017-05-30 |
|
dc.description.abstract-translated |
The basis for determining acceptable substitutes brine into chicken pâtés it is prefe-rable degrees of sensory analysis and measurement processing properties. The aim is to find technologically and organoleptically acceptable substitute NaCl and thereby reduce health problems e.g. hypertension. |
|
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Food Technology |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
46305
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2017-05-04 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account