Možnosti využití minerálních látek ve výživě člověka
Show full item record
No preview available
Title:
|
Možnosti využití minerálních látek ve výživě člověka |
Author: |
Havalová, Darina
|
Advisor: |
Černíková, Michaela
|
Abstract:
|
Předmětem bakalářské práce je téma minerálních látek se zaměřením na význam, zdroje, vstřebávání a analýzu. Výsledkem práce je přehled základních charakteristik minerálních látek (sodík, draslík, chlor, hořčík, vápník, fosfor, síra), informace o jejich významu a poukázání na účinky, jejichž působením v lidském organismu se stávají jeho nezbytnou složkou. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/4086
|
Date:
|
2007-06-04 |
Availability:
|
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 04.06.2017
|
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
B
5272
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account