Dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství

DSpace Repository

Language: English čeština 

Dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství

Show full item record

No preview available
Title: Dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství
Author: Bechná, Nikola
Advisor: Černíková, Michaela
Abstract: Bakalářská práce se zabývá problematikou dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství. Jsou zde popsány jednotlivé metody a etapy provádění dezinfekce, dezinsekce a deratizace, jejich správné způsoby při jejich provádění, kdo může tyto metody provádět a jak probíhá kontrola účinnosti dezinfekce, dezinsekce a deratizace. Dále jsou uvedeny příklady možných používaných dezinfekčních látek, insekticidů a rodenticidů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42049
Date: 2018-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 49716


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
bechná_2018_dp.pdf 2.205Mb PDF View/Open None
bechná_2018_op.pdf 632.7Kb PDF View/Open None
bechná_2018_vp.pdf 623.1Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account