A Business Plan for the Vegetarian Bistro Fresh Bowls in Zlín, Czech Republic
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Virglerová, Zuzana
|
|
dc.contributor.author |
Fialová, Aneta
|
|
dc.date.accessioned |
2018-07-04T15:00:59Z |
|
dc.date.available |
2018-07-04T15:00:59Z |
|
dc.date.issued |
2017-11-10 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/42113
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této bakalářské práce je vytvoření podnikatelského plánu pro malé bistro se specializací na vegetariánskou kuchyni. Práce je rozdělena na dvě části teoretickou a praktickou. První část popisuje převážně účel a strukturu podnikatelského plánu. Kromě toho jsou zde popsány jednotlivé formy podnikání v České republice. Druhá část obsahuje konkrétní podnikatelský plán, jehož součástí jsou i marketingové analýzy okolí společnosti analýza potenciálních zákazníků, konkurence a dodavatelů, PEST analýza a SWOT analýza. |
|
dc.format |
74 s. (102 346) |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
bistro
|
cs |
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
formy podnikání
|
cs |
dc.subject |
situační analýza
|
cs |
dc.subject |
finanční plán
|
cs |
dc.subject |
bistro
|
en |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
forms of business
|
en |
dc.subject |
situational analysis
|
en |
dc.subject |
financial analysis
|
en |
dc.title |
A Business Plan for the Vegetarian Bistro Fresh Bowls in Zlín, Czech Republic |
|
dc.title.alternative |
A Business Plan for the Vegetarian Bistro Fresh Bowls in Zlín, Czech Republic |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Haltofová, Barbora |
|
dc.date.accepted |
2018-06-12 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this bachelor thesis is to create a business plan for a small bistro specializing in vegetarian gastronomy. The thesis is divided into two parts theoretical and practical. The first part focus mainly on description of the purpose and structure of a business plan. Besides, there are described a legal forms of business in the Czech Republic. The second part contains actual business plan for a new company, which includes also analysis of the company's environment analysis of potential customers, competitors, and suppliers, PEST analysis, and SWOT analysis. |
|
dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Philology |
en |
dc.identifier.stag |
49845
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2018-05-04 |
|
local.subject |
podnikatelské plány
|
cs |
local.subject |
restaurace
|
cs |
local.subject |
vegetariánská jídla
|
cs |
local.subject |
marketingová analýza
|
cs |
local.subject |
business planning
|
en |
local.subject |
restaurants
|
en |
local.subject |
vegetarian cookery
|
en |
local.subject |
marketing analysis
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account