A Business Plan for the Vegetarian Bistro Fresh Bowls in Zlín, Czech Republic

DSpace Repository

Language: English čeština 

A Business Plan for the Vegetarian Bistro Fresh Bowls in Zlín, Czech Republic

Show simple item record

dc.contributor.advisor Virglerová, Zuzana
dc.contributor.author Fialová, Aneta
dc.date.accessioned 2018-07-04T15:00:59Z
dc.date.available 2018-07-04T15:00:59Z
dc.date.issued 2017-11-10
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/42113
dc.description.abstract Cílem této bakalářské práce je vytvoření podnikatelského plánu pro malé bistro se specializací na vegetariánskou kuchyni. Práce je rozdělena na dvě části teoretickou a praktickou. První část popisuje převážně účel a strukturu podnikatelského plánu. Kromě toho jsou zde popsány jednotlivé formy podnikání v České republice. Druhá část obsahuje konkrétní podnikatelský plán, jehož součástí jsou i marketingové analýzy okolí společnosti analýza potenciálních zákazníků, konkurence a dodavatelů, PEST analýza a SWOT analýza.
dc.format 74 s. (102 346)
dc.language.iso en
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject bistro cs
dc.subject podnikatelský plán cs
dc.subject formy podnikání cs
dc.subject situační analýza cs
dc.subject finanční plán cs
dc.subject bistro en
dc.subject business plan en
dc.subject forms of business en
dc.subject situational analysis en
dc.subject financial analysis en
dc.title A Business Plan for the Vegetarian Bistro Fresh Bowls in Zlín, Czech Republic
dc.title.alternative A Business Plan for the Vegetarian Bistro Fresh Bowls in Zlín, Czech Republic
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Haltofová, Barbora
dc.date.accepted 2018-06-12
dc.description.abstract-translated The aim of this bachelor thesis is to create a business plan for a small bistro specializing in vegetarian gastronomy. The thesis is divided into two parts theoretical and practical. The first part focus mainly on description of the purpose and structure of a business plan. Besides, there are described a legal forms of business in the Czech Republic. The second part contains actual business plan for a new company, which includes also analysis of the company's environment analysis of potential customers, competitors, and suppliers, PEST analysis, and SWOT analysis.
dc.description.department Ústav moderních jazyků a literatur
dc.thesis.degree-discipline Anglický jazyk pro manažerskou praxi cs
dc.thesis.degree-discipline English for Business Administration en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Filologie cs
dc.thesis.degree-program Philology en
dc.identifier.stag 49845
utb.result.grade D
dc.date.submitted 2018-05-04
local.subject podnikatelské plány cs
local.subject restaurace cs
local.subject vegetariánská jídla cs
local.subject marketingová analýza cs
local.subject business planning en
local.subject restaurants en
local.subject vegetarian cookery en
local.subject marketing analysis en


Files in this item

Files Size Format View Description
fialová_2018_dp.pdf 2.531Mb PDF View/Open None
fialová_2018_op.pdf 148.2Kb PDF View/Open None
fialová_2018_vp.doc 49.5Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account