dc.contributor.advisor |
Valášek, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Mošťková, Jitka
|
|
dc.date.accessioned |
2018-07-04T15:01:35Z |
|
dc.date.available |
2018-07-04T15:01:35Z |
|
dc.date.issued |
2017-11-03 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/42994
|
|
dc.description.abstract |
Tématem této bakalářské práce je živočišná produkce, základní poznatky o složení jednotlivých druhů živočišných surovin a jejich negativních dopadech na jednotlivé složky životního prostředí. První část je věnována surovinám živočišné výroby, jejich základním popisem, jejich složení a získávání a druhá část ukazuje, jaké vlivy živočišná produkce má na životní prostředí, konkrétně jednotlivé složky životního prostředí. Praktická část se věnuje zejména spotřebě živočišných surovin na území České republiky, ukazuje soběstačnost v oblasti živočišných surovin a konkrétní příklady podniků v okolí obce Vlčnov, které se zabývají živočišnou výrobou. |
|
dc.format |
53 s. (52 615 znaků). |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
maso
|
cs |
dc.subject |
výroba
|
cs |
dc.subject |
složení masa
|
cs |
dc.subject |
druhy masa
|
cs |
dc.subject |
spotřeba masa
|
cs |
dc.subject |
atmosféra
|
cs |
dc.subject |
půda
|
cs |
dc.subject |
voda
|
cs |
dc.subject |
negativní dopady
|
cs |
dc.subject |
znečišťování
|
cs |
dc.subject |
udržitelnost
|
cs |
dc.subject |
meat
|
en |
dc.subject |
meat production
|
en |
dc.subject |
meat composition
|
en |
dc.subject |
meat consumption
|
en |
dc.subject |
meat consumption
|
en |
dc.subject |
atmosphere
|
en |
dc.subject |
soil
|
en |
dc.subject |
water
|
en |
dc.subject |
negative impacts
|
en |
dc.subject |
pollution
|
en |
dc.subject |
sustainability
|
en |
dc.title |
Produkce surovin živočišného původu a její ekologické a hospodářské dopady |
|
dc.title.alternative |
Raw Material Production of Animal Origin and its Ecological and Economic Impacts |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mlček, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2018-06-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
The topic of this bachelor thesis is animal production, basic knowledge about the composition of individual species of animal raw materials and their negative impacts on individual components of the environment. The first part is devoted to the raw materials of livestock production, their basic description, their composition and acquisition, and the second part shows the impact of livestock production on the environment, namely the individual components of the environment. The practical part deals mainly with the consumption of animal raw materials in the Czech Republic, shows the self-sufficiency in the area of animal raw materials and concrete examples of businesses in the area of Vlčnov village, which deal with livestock production. |
|
dc.description.department |
Ústav environmentální bezpečnosti |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Řízení environmentálních rizik |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Environmental Risk Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Bezpečnost společnosti |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Security of Society |
en |
dc.identifier.stag |
48135
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2018-05-15 |
|
local.subject |
živočišná výroba
|
cs |
local.subject |
posuzování vlivů na životní prostředí
|
cs |
local.subject |
animal industry
|
en |
local.subject |
environmental impact assessment
|
en |