Vizuální styl kavárensko-restauračního zařízení
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Noga, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Pálková, Karolína
|
|
dc.date.accessioned |
2018-07-04T15:01:58Z |
|
dc.date.available |
2018-07-04T15:01:58Z |
|
dc.date.issued |
2017-11-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/43608
|
|
dc.description.abstract |
Teoretická část práce zahrnuje krátký exkurz do oblasti historie pohostinství a krátkou prognózu o tom, kam se bude pohostinství vyvíjet. V kapitole Corporate designu seznamuji čtenáře s aspekty, které jsou důležité při navrhování identity. Následně se práce věnuje hlediskům ovlivňující návštěvníka při výběru (návštěvy) podniku. Stěžejní kapitolou je vizuální analýza vybraných podniků z České republiky, tak i ze zahraničí. Tyto objekty jsou vybrány na základě mých subjektivních preferencí, ať už z hlediska nápaditého vizuálního či koncepčního řešení. Praktická část je zaměřena na realizaci vlastního podniku pohostinského typu: Shampo Apperitivo. |
|
dc.format |
89 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
pohostinství
|
cs |
dc.subject |
vizuální styl
|
cs |
dc.subject |
propagace
|
cs |
dc.subject |
grafický design
|
cs |
dc.subject |
koncept
|
cs |
dc.subject |
Shampo Apperitivo
|
cs |
dc.subject |
hospitality
|
en |
dc.subject |
visual style
|
en |
dc.subject |
promotion
|
en |
dc.subject |
graphic design
|
en |
dc.subject |
concept
|
en |
dc.subject |
Shampo Apperitivo
|
en |
dc.title |
Vizuální styl kavárensko-restauračního zařízení |
|
dc.title.alternative |
The Visual Style of Café-Restaurant Facility |
|
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Illík, Rostislav |
|
dc.date.accepted |
2018-06-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
A theoretical thesis includes a quick insight into the history of hospitality and short prognosis about the possible future of the field. In the chapter called Corporate Design I tried to introduced the main aspects, which are the most important in the creation of identity. Then I explored the reasons, which influence the customers in the choosing the place for a visit. The key chapter is the visual analysis of the selected places, from the Czech Republic and also from abroad. The selection of the subjects is based on my personal preferences, either from the original visual or conceptual solutions. The practical part is focused on execution of my own service in the hospitality industry: Shampo Apperitivo. |
|
dc.description.department |
Ateliér Grafický design |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Multimédia a design - Grafický design |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Multimedia and Design - Graphic Design |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications |
en |
dc.thesis.degree-name |
MgA. |
|
dc.thesis.degree-program |
Výtvarná umění |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Visual Arts |
en |
dc.identifier.stag |
49018
|
|
utb.result.grade |
B |
|
dc.date.submitted |
2018-05-11 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account