dc.contributor.advisor |
Dokulil, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Maňáková, Jaroslava
|
|
dc.date.accessioned |
2018-10-01T07:31:53Z |
|
dc.date.available |
2018-10-01T07:31:53Z |
|
dc.date.issued |
2018-07-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/43701
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá sestavením podnikatelského záměru pro novou společnost s názvem Bagetárna, která se specializuje na přípravu čerstvých domácích baget. Práce obsahuje dvě části a to jak teoretickou tak praktickou část. V teoretické části jsou vysvětleny základní podnikatelské pojmy a také jsou zde popsány jednotlivé části podnikatelského záměru. V praktické části je již sepsán samotný podnikatelský plán, ve kterém jsou zpracovány jednotlivé kapitoly popis společnosti, organizační struktura, marketingový plán, finanční plán a také analýza rizik. Cílem restaurace je sestavit podnikatelský plán pro restauraci s rychlým občerstvéním tak, aby byl reálný a to za pomoci jednotlivých analýz SWOT, PEST, marketingový mix (4P), apod. |
|
dc.format |
67 s. (93 972 znaků) |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikatelský záměr
|
cs |
dc.subject |
marketingový plán
|
cs |
dc.subject |
finanční plán
|
cs |
dc.subject |
SWOT
|
cs |
dc.subject |
PEST
|
cs |
dc.subject |
marketing mix
|
cs |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
marketing plan
|
en |
dc.subject |
financial plan
|
en |
dc.subject |
SWOT
|
en |
dc.subject |
PEST
|
en |
dc.subject |
marketing mix
|
en |
dc.title |
A Business Plan for the Company "Bagetárna" |
|
dc.title.alternative |
A Business Plan for the Company "Bagetárna" |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vaněk, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2018-09-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor's thesis deals with the creating of the business plan for the new company named Bagetárna which specialise in the making of fresh home-made baguettes. The thesis contains two parts; theoretical as well as practical part. In the theoretical part, there are described basic business terms and also there are specified particular parts of the business plan. In the practical part, there is the already constructed business plan in which there are individual chapters defined company description, organizational structure, marketing plan, financial plan, and also risk analysis. The aim is to set up a real business plan for the fast food restaurant with the help of the particular analyses SWOT, PEST, marketing mix (4Ps), etc. |
|
dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Philology |
en |
dc.identifier.stag |
50711
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2018-08-22 |
|
local.subject |
podnikatelské plány
|
cs |
local.subject |
rychloobslužné restaurace
|
cs |
local.subject |
business planning
|
en |
local.subject |
fast food restaurants
|
en |