A Business Plan for a Café
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Dokulil, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Sládková, Johana
|
|
dc.date.accessioned |
2019-07-04T09:11:10Z |
|
dc.date.available |
2019-07-04T09:11:10Z |
|
dc.date.issued |
2018-11-09 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/45036
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce je zaměřena na sestaveni podnikatelského plánu pro založení veganské kavárny v Přerově. Práce obsahuje dvě části, a to jak teoretickou, tak praktickou část. V teoretické části jsou osvětleny základní podnikatelské pojmy a také jsou popsány jednotlivé části podnikatelského plánu. Praktická část obsahuje vypracovaný plán pro založení kavárny. Na základě výstupů z jednotlivých analýz, zejména z analýzy trhu a z finanční analýzy, byl předložený podnikatelský záměr zhodnocen z hlediska praktické aplikovatelnosti. |
|
dc.format |
59 s. (62 772 znaků) |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
kavárna
|
cs |
dc.subject |
realizovatelnost
|
cs |
dc.subject |
SWOT
|
cs |
dc.subject |
PEST
|
cs |
dc.subject |
entrepreneurship
|
en |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
café
|
en |
dc.subject |
feasibility
|
en |
dc.subject |
SWOT
|
en |
dc.subject |
PEST
|
en |
dc.title |
A Business Plan for a Café |
|
dc.title.alternative |
A Business Plan for a Café |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Papadaki, Šárka |
|
dc.date.accepted |
2019-06-12 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis is focused on a business plan for establishing a vegan café in Přerov. The thesis contains two parts, both theoretical and analytical. The theoretical part explains the basic business concepts and also describes the particular parts of the business plan. The analytical part contains elaborated business plan for establishing a café. Based on the outputs of individual analysis, especially from the market analysis and financial analysis, the submitted business plan was evaluated from the point of view of practical applicability. |
|
dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Philology |
en |
dc.identifier.stag |
52492
|
|
utb.result.grade |
D |
|
dc.date.submitted |
2019-05-03 |
|
local.subject |
podnikatelské projekty
|
cs |
local.subject |
kavárny
|
cs |
local.subject |
cafeterias
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account