Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování

Show full item record

No preview available
Title: Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování
Author: Červenková, Markéta
Advisor: Šopík, Tomáš
Abstract: Cílem této bakalářské práce bylo pokračovat v založeném experimentu s vybranými trvanlivými potravinami a pozorovat změny při skladování po dobu nejméně dalších 9 měsíců za různých skladovacích teplot. Potraviny byly skladovány při třech odlišných teplotách, mrazírenská -18 °C, chladírenská 5 °C a skladová 23 °C. A následně zhodnotit tyto změny probíhající během skladování pomocí různých chemických (pH, obsah sušiny, obsah tuku, obsah hrubé bílkoviny, obsah amoniaku a TBARS), senzorických a mikrobiálních analýz.
URI: http://hdl.handle.net/10563/45504
Date: 2019-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: D 53183


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
červenková_2019_dp.pdf 1.785Mb PDF View/Open None
červenková_2019_op.pdf 823.3Kb PDF View/Open None
červenková_2019_vp.pdf 870.7Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account