Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování
Show full item record
No preview available
Title:
|
Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování |
Author: |
Červenková, Markéta
|
Advisor: |
Šopík, Tomáš
|
Abstract:
|
Cílem této bakalářské práce bylo pokračovat v založeném experimentu s vybranými trvanlivými potravinami a pozorovat změny při skladování po dobu nejméně dalších 9 měsíců za různých skladovacích teplot. Potraviny byly skladovány při třech odlišných teplotách, mrazírenská -18 °C, chladírenská 5 °C a skladová 23 °C. A následně zhodnotit tyto změny probíhající během skladování pomocí různých chemických (pH, obsah sušiny, obsah tuku, obsah hrubé bílkoviny, obsah amoniaku a TBARS), senzorických a mikrobiálních analýz. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/45504
|
Date:
|
2019-02-02 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
D
53183
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account