Možnosti a využití kolagenu do masných výrobků
Show full item record
No preview available
Title:
|
Možnosti a využití kolagenu do masných výrobků |
Author: |
Miklášová, Terezie
|
Advisor: |
Gál, Robert
|
Abstract:
|
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou kolagenu a jeho vlivem na texturní vlastnosti a barvu masných výrobků. Tomu předchází kapitoly o složení masa a faktorech, které ho ovlivňují. Neméně důležitou kapitolou je kapitola, ve které je popsána technologie výroby masných výrobků, konkrétně výroba játrové paštiky. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/45519
|
Date:
|
2019-02-02 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav technologie potravin |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
53210
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account