dc.contributor.advisor |
Mišurcová, Ladislava
|
|
dc.contributor.author |
Samek, Dušan
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-15T22:37:59Z |
|
dc.date.available |
2010-07-15T22:37:59Z |
|
dc.date.issued |
2007-06-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/4590
|
|
dc.description.abstract |
Ve své bakalářské práci se zabývám problematikou geneticky modifikovaných surovin a potravin. Práce je rozčleněna na čtyři hlavní kapitoly, které se týkají legislativy GMO, genového inženýrství, možnostmi využití GMO a problematiky toxicity a bezpečnosti GM plodin z hlediska výživy. Pro tuto práci jsou stěžejní oblasti, které se zabývají způsobem přípravy a možnostmi využití geneticky modifikovaných organismů. |
cs |
dc.format |
59 s. |
cs |
dc.format.extent |
4141619 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
genetická modifikace
|
cs |
dc.subject |
potravinová bezpečnost
|
cs |
dc.subject |
GMO
|
cs |
dc.subject |
GMM
|
cs |
dc.subject |
GM plodiny
|
cs |
dc.subject |
GM potraviny
|
cs |
dc.subject |
polymerásová řetězová reakce PCR
|
cs |
dc.subject |
genetic modification
|
en |
dc.subject |
food safety
|
en |
dc.subject |
GMO
|
en |
dc.subject |
GMM
|
en |
dc.subject |
GM foods
|
en |
dc.subject |
GM food
|
en |
dc.subject |
polymerase chain reaction PCR
|
en |
dc.title |
Problematika geneticky modifikovaných surovin a potravin. |
cs |
dc.title.alternative |
Problems concering genetically modificated organism and food. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Buňková, Leona |
|
dc.date.accepted |
2007-06-22 |
|
dc.description.abstract-translated |
I deal with problems concering genetically modificated organisms and food in my bachelor work. The work is divided into four main parts: legislature of GMO, genetical engineering, possible GMO applications and GM product safety and toxicity from the nutrition point of view. The areas which deal with preparation and possible applications of genetically modi-ficated organisms are pivotal for this work. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5425
|
|
dc.date.assigned |
2007-01-08 |
|
utb.result.grade |
A |
|