Projekt vytvoření turistických produktů "Víno a gastronomie" pro oblast Pálavy a Lednickovaltického areálu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt vytvoření turistických produktů "Víno a gastronomie" pro oblast Pálavy a Lednickovaltického areálu

Show full item record

No preview available
Title: Projekt vytvoření turistických produktů "Víno a gastronomie" pro oblast Pálavy a Lednickovaltického areálu
Author: Bořecká, Lucie
Advisor: Vaculčíková, Zuzana
Abstract: Cílem této práce je vytvoření nových produktů v oblasti vinařská turistika a gastronomie v turistické oblasti Lednicko-valtický areál a Pálava. Programy na tuto tématiku nebyly ještě v oblasti realizovány. V rámci řešení byla použita analýza předpokladů cestovního ruchu ve sledované oblasti, dotazníkové šetření pro zjištění zájmu návštěvníků o nové produkty a zjištění zájmu poskytovatelů služeb o participaci v balíčcích. Také byl proveden řízený rozhovor s jednatelem destinačního managementu oblasti. V neposlední řadě byla provedena analýza konkurenčních produktů. V práci použita SWOT analýza, metoda CPM a metoda RIPRAN. Navržené řešení obsahuje komplexní balíčky služeb, zaměřené na vinařskou turistiku a gastronomii. Přínosem této práce je vytvoření balíčků služeb s celkovým harmonogramem a kalkulací, které budou sloužit k propagaci destinace.
URI: http://hdl.handle.net/10563/46418
Date: 2021-01-15
Availability: Bez omezení
Department: Ústav podnikové ekonomiky
Discipline: Podnikání ve službách cestovního ruchu
Grade for thesis and defense: D 58118


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
bořecká_2021_dp.pdf 2.082Mb PDF View/Open None
bořecká_2021_op.pdf 109.7Kb PDF View/Open None
bořecká_2021_vp.docx 25.65Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account