A Business Plan for a Wine Shop
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Dokulil, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Chovanec, Dominik
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T07:17:42Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T07:17:42Z |
|
dc.date.issued |
2020-11-09 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/46873
|
|
dc.description.abstract |
Hlavním cílem této bakalářské práce bylo sestavení podnikatelského plánu na založení vinárny, která by se měla nacházet v Uherském Brodě. Práce je rozdělena na dvě části a to na teoretickou a praktickou. Primárním úkolem bylo zjistit, zda je projekt realizovatelný a také schopen se uchytit na trhu ovlivněném celosvětovou pandemií. V teoretické části se nachází vysvětlení základních pojmů jako je podnikání, podnikatel, či rozdělení podniků podle právní formy. V další části, tedy části praktické se nachází podnikatelský plán společně s analýzou trhu a konkurence. V závěru práce se objevuje posouzení finanční náročnosti založení podniku společně s definováním silných a slabých stran podniku na základě SWOT analýzy. |
|
dc.format |
77 s. (135 563 znaků) |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
podnikatel
|
cs |
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
vinárna
|
cs |
dc.subject |
realizovatelnost
|
cs |
dc.subject |
analýza konkurenčního prostředí
|
cs |
dc.subject |
analýza trhu
|
cs |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
entrepreneur
|
en |
dc.subject |
entrepreneurship
|
en |
dc.subject |
wine shop
|
en |
dc.subject |
feasibility
|
en |
dc.subject |
competition analysis
|
en |
dc.subject |
market analysis
|
en |
dc.title |
A Business Plan for a Wine Shop |
|
dc.title.alternative |
A Business Plan for a Wine Shop |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bejtkovský, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2021-06-15 |
|
dc.description.abstract-translated |
The major objective of this bachelor's thesis was to compile the business plan for a wine shop, which should be located in the area of Uherský Brod. The thesis is divided into two parts, that are theoretical and practical. The primary mission was to detect whether the project is feasible and has the ability to join the market, which is affected by the worldwide pandemic. In the theoretical part of the thesis, the terms entrepreneurship, entrepreneur, or possible business forms are explained. In the practical part, there is the business plan for a wine shop together with market and competition analyses. The end of the thesis assesses the financial complexity of starting a business connected with defining the strengths and weaknesses of the wine shop based on the SWOT analysis. |
|
dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Philology |
en |
dc.identifier.stag |
59014
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2021-05-06 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account