dc.contributor.advisor |
Dokulil, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Matuška, Daniel
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T07:17:42Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T07:17:42Z |
|
dc.date.issued |
2020-11-09 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/46885
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu baru s názvem Underground Bar. Bar je zaměřen na vyplnění díry na trhu, kterou představuje nedostatečný výběr míst, kam jít strávit večer. Bar bude nabízet typický sortiment alkoholických i nealkoholických nápojů. Práce je rozdělena na dvě části. První část je část teoretická, popisující základy podnikání, podnikatelské prostředí, druhy podniků a typy analýz, které se objevují v praktické části. Praktická část je zaměřena na podnikatelský záměr jako takový, přičemž se opírá o poznatky z teoretické části. Praktická část je vypracována na základě výsledku marketingového mixu, PEST, Porter a SWOT analýzy. Ve finančním plánu se objevují tři varianty vývoje, podle jejichž výsledků byl podnik vyhodnocen jako perspektivní |
|
dc.format |
55 s. (86 475 znaků) |
|
dc.language.iso |
en |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikatelský plán
|
cs |
dc.subject |
bar
|
cs |
dc.subject |
podnikání
|
cs |
dc.subject |
finanční plán
|
cs |
dc.subject |
marketingový plán
|
cs |
dc.subject |
analýza trhu
|
cs |
dc.subject |
business plan
|
en |
dc.subject |
bar
|
en |
dc.subject |
entrepreneurship
|
en |
dc.subject |
financial plan
|
en |
dc.subject |
marketing plan
|
en |
dc.subject |
market analysis
|
en |
dc.title |
A Business Plan for Setting Up a Bar |
|
dc.title.alternative |
A Business Plan for Setting Up a Bar |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Dujka, Petr |
|
dc.date.accepted |
2021-06-17 |
|
dc.description.abstract-translated |
Aim of this bachelor thesis is to compile a business plan for a bar called the Underground Bar. The bar is aiming at filling the gap in the market, represented by an insufficient choice of places to spend the night out. The bar will provide a typical range of goods of both alcoholic and non-alcoholic beverages. The thesis is divided into two parts. The first part is theoretical, describing the basics of entrepreneurship, business environment, types of businesses and types of analyses, that occur in the practical part. The practical part focuses on the business plan itself and is based on the findings from the theoretical part. Furthermore, it is based on the results of marketing mix, PEST analysis, Porter analysis and SWOT analysis. Three variants of development occur in the financial plan according to which the business is considered to be perspective. |
|
dc.description.department |
Ústav moderních jazyků a literatur |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Anglický jazyk pro manažerskou praxi |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
English for Business Administration |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Filologie |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Philology |
en |
dc.identifier.stag |
59034
|
|
utb.result.grade |
E |
|
dc.date.submitted |
2021-05-10 |
|