Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků

Show full item record

No preview available
Title: Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků
Author: Vašíčková, Milada
Advisor: Polášek, Zdeněk
Abstract: Diplomová práce je zaměřena na fermentované masné výrobky, zejména na změny jejich vlastností podmíněné složením a podmínkami zrání. Teoretická část byla věnována technologii výroby fermentovaných masných výrobků a surovině skladbě. V praktické části byly vyrobeny modelové vzorky trvanlivých fermentovaných salámů a prováděny analýzy fyzikálně-chemických parametrů. Mezi pozorované parametry patří úbytek hmotnosti, změna obsahu tuku, hodnoty pH, obsah sušiny, soli, amoniaku, thiobarbiturové číslo a hodnota aktivity vody.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47355
Date: 2020-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 59700


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
vašíčková_2021_dp.pdf 3.141Mb PDF View/Open None
vašíčková_2021_op.pdf 240.8Kb PDF View/Open None
vašíčková_2021_vp.pdf 720.6Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account