Reologické vlastnosti tavených sýrů v průběhu chlazení
Show full item record
No preview available
| 
Title: 
 | 
Reologické vlastnosti tavených sýrů v průběhu chlazení | 
| Author: | 
Kozubíková, Barbora
 | 
| Advisor: | 
Salek, Richardos Nikolaos
 | 
| 
Abstract:
 | 
Tato diplomová práce vypracovaná v rámci studia Chemie a technologie potravin na Technologické fakultě Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně se zabývá reologickými vlastnostmi tavených sýrů v průběhu chlazení. Teoretická část diplomové práce uvádí charakteristiku tavených sýrů, zabývá se jejich výrobou a faktory, jež ovlivňující jejich konzistenci. Praktická část práce popisuje přípravu modelových tavených sýrů a informuje o výsledcích chemické a reologické analýzy. Chemická a reologická analýza byla provedena po 1, 14, 28 a 60 dnech skladování. Reologická analýza v průběhu chlazení byla provedena pro teplotní interval od 80 °C do 8 °C. | 
| 
URI:
 | 
http://hdl.handle.net/10563/47516
 | 
| 
Date:
 | 
2020-02-17 | 
| 
Availability:
 | 
Bez omezení | 
| 
Department:
 | 
Ústav technologie potravin | 
| 
Discipline:
 | 
Technologie potravin | 
| 
Grade for thesis and defense:
 | 
B
53104
 | 
        	     
                
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
 
 
Search DSpace
Browse
- 
All of DSpace
 
- 
This Collection
 
 
My Account