dc.contributor.advisor |
Pachlová, Vendula
|
|
dc.contributor.author |
Švandová, Monika
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T10:54:11Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T10:54:11Z |
|
dc.date.issued |
2020-02-17 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/47525
|
|
dc.description.abstract |
Práce se zabývá charakteristikou mikroorganismů a mikrobiálních kultur využívaných v potravinářském průmyslu. Cílem práce je vystihnout trendy ve využití mikrobiálních kultur v potravinářském průmyslu. |
|
dc.format |
56 s. (12 388 znaků) |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
mikroorganismy využívané v potravinářství
|
cs |
dc.subject |
trendy využití mikrobiálních kultur
|
cs |
dc.subject |
rostlinné alternativy mléčných výrobků
|
cs |
dc.subject |
nové potraviny
|
cs |
dc.subject |
microorganisms used in the food industry
|
en |
dc.subject |
trends in using microbial cultures
|
en |
dc.subject |
plant-based dairy alternatives
|
en |
dc.subject |
novel foods
|
en |
dc.title |
Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu |
|
dc.title.alternative |
Trends of use of cultures in food industry |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Lorencová, Eva |
|
dc.date.accepted |
2020-06-17 |
|
dc.description.abstract-translated |
The thesis deals with characterization of microorganisms and microbial cultures commonly used in the food industry. The aim of the thesis is to depict the trends in using microbial cultures in the food industry. |
|
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.identifier.stag |
53179
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2020-05-14 |
|