Moderní trendy v technologii výroby čokolády
Show full item record
No preview available
| 
Title: 
 | 
Moderní trendy v technologii výroby čokolády | 
| Author: | 
Andrýsková, Veronika
 | 
| Advisor: | 
Salek, Richardos Nikolaos
 | 
| 
Abstract:
 | 
Tato bakalářská práce se zaměřuje na moderní trendy a způsoby zpracování v procesu výroby čokolády. V práci jsou popsány základní procesy a kroky při výrobě čokolády a možné moderní způsoby výroby nebo nové druhy čokolády a různé využití čokolády.  Součástí práce je vliv surovin, výrobních procesů a skladování na kvalitu čokolády. | 
| 
URI:
 | 
http://hdl.handle.net/10563/47526
 | 
| 
Date:
 | 
2020-02-17 | 
| 
Availability:
 | 
Bez omezení | 
| 
Department:
 | 
Ústav technologie potravin | 
| 
Discipline:
 | 
Chemie a technologie potravin | 
| 
Grade for thesis and defense:
 | 
C
53181
 | 
        	     
                
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
 
 
Search DSpace
Browse
- 
All of DSpace
 
- 
This Collection
 
 
My Account