Možnosti zlepšování interních auditů vybrané společnosti
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Juřičková, Eva
|
|
dc.contributor.author |
Göbl, Tomáš
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-26T10:57:47Z |
|
dc.date.available |
2021-07-26T10:57:47Z |
|
dc.date.issued |
2020-01-06 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/48845
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je vypracována na téma: Možnosti zlepšování interních auditů vybrané společnosti. Cílem práce je realizovat a zhodnotit analýzu aktuálního stavu interních auditů na jednotlivých výrobních střediscích podniku a analýzu trendů ve výsledcích interních auditů z předešlých let. Na základě zjištěných výsledků definovat oblasti pro zlepšení interních auditů a učinit návrhy a vhodná doporučení pro zlepšení aktuálního stavu. První část práce obsahuje teoretické poznatky o kvalitě a interních auditech. Druhá část je zaměřena na popis vybraného potravinářského podniku a analýzu současného stavu interních auditů v podniku. Poslední bod bakalářské práce je věnován návrhům a doporučením, která by mohla podniku pomoci. |
|
dc.format |
65 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Interní audit
|
cs |
dc.subject |
kvalita
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
pivovarnictví
|
cs |
dc.subject |
výroba
|
cs |
dc.subject |
Internal audit
|
en |
dc.subject |
quality
|
en |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.subject |
brewing
|
en |
dc.subject |
production
|
en |
dc.title |
Možnosti zlepšování interních auditů vybrané společnosti |
|
dc.title.alternative |
Possibilities of Improving Internal Audits of the Selected Company |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Briš, Petr |
|
dc.date.accepted |
2020-07-15 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor thesis is elaborated on the topic: Possibilities of Improving Internal Audits of the Selected Company. The aim of the thesis is to realize and evaluate the analysis of the current state of internal audits at individual production centers of the company and the analysis of trends in the results of internal audits from previous years. Based on the findings, define areas for improvement of internal audits and make suggestions and appropriate recommendations to improve the current situation. The first part contains theoretical knowledge about quality and internal audits. The second part is focused on the description of the selected food company and analysis of the current state of internal audits in the company. The last point of the thesis is devoted to suggestions and recommendations that could help the company. |
|
dc.description.department |
Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Řízení výroby a kvality |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Systémové inženýrství a informatika |
cs |
dc.thesis.degree-program |
System Engineering and Informatics |
en |
dc.identifier.stag |
55639
|
|
utb.result.grade |
A |
|
dc.date.submitted |
2020-06-19 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account