Možnosti zlepšování interních auditů vybrané společnosti

DSpace Repository

Language: English čeština 

Možnosti zlepšování interních auditů vybrané společnosti

Show simple item record

dc.contributor.advisor Juřičková, Eva
dc.contributor.author Göbl, Tomáš
dc.date.accessioned 2021-07-26T10:57:47Z
dc.date.available 2021-07-26T10:57:47Z
dc.date.issued 2020-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/48845
dc.description.abstract Bakalářská práce je vypracována na téma: Možnosti zlepšování interních auditů vybrané společnosti. Cílem práce je realizovat a zhodnotit analýzu aktuálního stavu interních auditů na jednotlivých výrobních střediscích podniku a analýzu trendů ve výsledcích interních auditů z předešlých let. Na základě zjištěných výsledků definovat oblasti pro zlepšení interních auditů a učinit návrhy a vhodná doporučení pro zlepšení aktuálního stavu. První část práce obsahuje teoretické poznatky o kvalitě a interních auditech. Druhá část je zaměřena na popis vybraného potravinářského podniku a analýzu současného stavu interních auditů v podniku. Poslední bod bakalářské práce je věnován návrhům a doporučením, která by mohla podniku pomoci.
dc.format 65
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Interní audit cs
dc.subject kvalita cs
dc.subject HACCP cs
dc.subject pivovarnictví cs
dc.subject výroba cs
dc.subject Internal audit en
dc.subject quality en
dc.subject HACCP en
dc.subject brewing en
dc.subject production en
dc.title Možnosti zlepšování interních auditů vybrané společnosti
dc.title.alternative Possibilities of Improving Internal Audits of the Selected Company
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Briš, Petr
dc.date.accepted 2020-07-15
dc.description.abstract-translated Bachelor thesis is elaborated on the topic: Possibilities of Improving Internal Audits of the Selected Company. The aim of the thesis is to realize and evaluate the analysis of the current state of internal audits at individual production centers of the company and the analysis of trends in the results of internal audits from previous years. Based on the findings, define areas for improvement of internal audits and make suggestions and appropriate recommendations to improve the current situation. The first part contains theoretical knowledge about quality and internal audits. The second part is focused on the description of the selected food company and analysis of the current state of internal audits in the company. The last point of the thesis is devoted to suggestions and recommendations that could help the company.
dc.description.department Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů
dc.thesis.degree-discipline Řízení výroby a kvality cs
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Systémové inženýrství a informatika cs
dc.thesis.degree-program System Engineering and Informatics en
dc.identifier.stag 55639
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2020-06-19


Files in this item

Files Size Format View Description
göbl_2020_dp.pdf 4.102Mb PDF View/Open None
göbl_2020_op.docx 24.42Kb Unknown View/Open None
göbl_2020_vp.pdf 201.9Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account